Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2009 09:38

To ΙΕΚ ΔΟΜΗ υποστηρίζει τo Artspot.gr

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε!
(0 ψήφοι)
Στο πλαίσιο των ακαδημαϊκών συνεργασιών τους, η διοίκηση του ΙΕΚ ΔΟΜΗ και το Art Lab 21- Audio Visual School του IEK ΔΟΜΗ, ενισχύουν τη δράση του Artspot, προσφέροντας τη δυνατότητα στα μέλη του Artspot να σπουδάσουν με προνομιακές εκπτώσεις δέκα πέντε τοις εκατό, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, με τα πιο άρτια εξοπλισμένα studios, πλάι σε άριστους εκπαιδευτικούς, σε περιζήτητες ειδικότητες του ART LAB 21- Audio Visual School του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, και πιο συγκεκριμένα σε ειδικότητες των τομέων Cinema & TV, Sound & Music, Art & Design, καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.


Η παροχή προς τα μέλη του Artspot , ισχύει για τα ακαδημαϊκά έτη 2009-2010 και 2010-2011.

Οι περίοδοι εγγραφών ξεκινούν τον Σεπτέμβριο κάθε έτους για το φθινοπωρινό εξάμηνο σπουδών και τον Φεβρουάριο κάθε έτους για το εαρινό εξάμηνο σπουδών. Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, προσφέρει στους αποφοίτους του ισχυρό κρατικό δίπλωμα, αναβολή στράτευσης και επιπλέον μοριοδότηση για το ΑΣΕΠ.

Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, υποστηρίζοντας ενεργά το www.artspot.gr αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τους νέους , την τέχνη και τις μοντέρνες μορφές έκφρασης, ενισχύοντας τους νέους δημιουργούς και παρέχοντας τα απαραίτητα εφόδια για την σύγχρονη αγορά εργασίας.


Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαρ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, Tηλ.: 210 3840 552, www.iekdomi.gr e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 3745 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Διαφημιστική προβολή στο art magazine Art.radio »
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια