Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2009 17:55

Art.radio

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε!
(0 ψήφοι)
To art.radio ( art[spot].radio) συμπληρώνει τις υπηρεσίες του art.mag προσφέροντας στους ακροατές του, καλή μουσική. Υποστηρίζοντας θερμά την μουσική, μια απο τις βασικότερες μορφές τέχνης και έκφρασης, θα προσπαθήσουμε να μεταδίδουμε μουσικές επιλογές που δεν ακούγονται εύκολα στα συμβατικά ραδιόφωνα.
Η μορφή του επίσης δεν θα καθορίζεται απο τις λεγόμενες εμπορικές playlist, ενώ η μουσική βάση συνεχώς θα ανανεώνεται με σκοπό το αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν ποιο πολυμορφικό.

Η μετάδοση του θα γίνεται αποκλειστικά απο το διαδίκτυο, δίνοντας έτσι την δυνατότητα με την εκκίνηση του να είναι προσβάσιμο από κάθε γωνιά του πλανήτη.Τα μουσικά είδη που θα παρουσιαστούν σε γενικές γραμμές θα ειναι soul,funk, jazz, world-music, Movie Soundtracks, electronica, experimental new age rock ή pop.

Το art.radio θα έχει γενικά έναν απόλυτα εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Άμεσα θα μπορεί ο ακροατής να βλέπει ένα σύντομο ιστορικό της μουσικής που παίχτηκε και φυσικά το τρέχον μουσικό κομμάτι με αναλυτικές λεπτομέρειες για να μπορέσει να αναζητήσει κάτι που τον ενδιαφέρει.

H πρώτη φάση

Στο ξεκίνημα του θα έχουμε μέχρι 25 ταυτόχρονους ακροατές. Φυσικά αν ειναι συχνά φούλ θα αναβαθμίζουμε για να μας χωράει όλους. Το πρόγραμμα του, σε πρώτη φάση θα έχει τον κορμό που ακολουθεί:

  • 07.00-09.00: Morning breeze (Instrumental music)
  • 09.00-11.00: Have a nice day ( World music)
  • 11.00-13.00: Newage Jazz (Contemporary Jazz)
  • 13.00-16.00: Dejavu (Mid tempo mood, old & new selective hits )
  • 16.00-17.00: Dynamic Vibes ( beats & rhytms with interest)
  • 17.00-19.00: Back to black ( Funk, soul, blues )
  • 19.00-21.00: Jazz Spirit ( Jazz Selections)
  • 21.00-22.00: Swing it ( Swing and Big bands, vinyl jazz )
  • 22.00-02.00: Cinema (Movie Soundtracks)
  • 02.00-07.00: Stay cool ( Relaxing mood vibes)
Επιπλέον τα Σαββατοκύριακα έχουμε στην ζώνη 17.00-19.00 μουσική Musical!

Ο στόχος του ραδιοφώνου

Επιπλέον στα σχέδια μας έχουμε μια ζώνη που θα καθορίζεται από τους ακροατές, σύστημα online αφιερώσεων, μουσικά αφιερώματα αλλά και ζωντανές εκπομπές με επιπλέον την συμμετοχή των ακροατών! Μια σημαντική τέλος ζώνη κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα είναι η συνέντευξη και παρουσίαση της μουσικής πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη.

Συντονιστείτε στην ψηφιακή μας ραδιοσυχνότητα και γίνετε συνοδοιπόροι στο μουσικό μας ταξίδι!

Διαβάστηκε 4039 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Μαρτίου 2009 17:15
Γιώργος Δρακάκης

Σπούδασα Γραφικές Τέχνες και Προγραμματισμό εφαρμογών πληροφορικής με πολυμέσα ενώ έκανα ένα πολύχρονο πέρασμα απο μουσικές σπουδές. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με βασικό αντικείμενο την  κατασκευή πρότυπων και απαιτητικών εφαρμογών για το διαδίκτυο. Έχω διδάξει τις αρχές Ψηφιακού Ραδιοφώνου σε Ιδιωτικό ΙΕΚ και ειμαι ο σχεδιαστής/προγραμματιστής όλων των ηλεκτρονικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας Artspot.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « To ΙΕΚ ΔΟΜΗ υποστηρίζει τo Artspot.gr art.mag + artchannel »
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια