Η Δήμητρα Γαλάνη Live "Αλλιώς"

Δήμητρα Γαλάνη Δήμητρα Γαλάνη

H Δήμητρα Γαλάνη επιστρέφει στη σκηνή ταυτόχρονα με την κυκλοφορία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς με γενικό τίτλο "Αλλιώς" σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου. Σε μία μουσική παράσταση στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2014, θα παρουσιάσει στο Fix Factory ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει το υλικό του νέου της δίσκου και βέβαια πολλά άλλα αγαπημένα τραγούδια.

"Aλλιώς" είναι και ο τίτλος της παράστασης και δίνει και τον τόνο αυτού που θα μας παρουσιάσει η Δήμητρα στη σκηνή. Μόνη της επί σκηνής, με την μπάντα της, σε μία προσωπική αφήγηση. Είναι σπάνιες οι φορές που την απολαμβάνουμε μόνη της, κάτι που είναι ζητούμενο των ακροατών της που την αγαπούν και την παρακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια. Ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που την ανέδειξαν είτε τραγουδώντας τα είτε γράφοντας την μουσική τους και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας.
Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν οι πιο καλοί της φίλοι, οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Λάμπης Κουντουρόγιανης (ηλεκτρική κιθάρα), ο Νίκος Μέρμηγκας (ούτι, ισπανικό λαούτο, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο).

  • Επιμέλεια ήχου : Γιώργος Βουδαντάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος
  • Φώτα: Μαρία Αθανασοπούλου

Περισσότερα για την Δήμητρα Γαλάνη:
www.galani.gr
Ακολουθείστε την Δήμητρα Γαλάνη:
http://www.youtube.com/channel/UC_T5aEly-YgltrDjD5-UxyQ
https://www.facebook.com/DemetraGalani?fref=ts@DimitraGalani

Πληροφορίες
Η Δήμητρα Γαλάνη Live
Αλλιώς

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014


Εισιτήρια: 10 ευρώ (προπώληση), 12 ευρώ (ταμείο)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Fix Factory of Sound
26ης Οκτωβρίου 15,
τηλ.2310 500670

Προμήθευση εισιτηρίων:
Καταστήματα "Public" (Τσιμισκή 24 & "Mediterranean Cosmos")
Μέσω των επιχειρήσεων: Seven Spots & "Παπασωτηρίου"
Αλλά & μέσω των sites: www.viva.gr & tickets.public.gr