Αφιέρωμα στον Κ.Π. Καβάφη, «Τραγουδώντας Καβάφη»

Νίκος Λαλιώτης Νίκος Λαλιώτης

«Τραγουδώντας Καβάφη». Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στην ποίηση του Κ.Π. Καβάφη. Την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 στις 20:30.

Σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά, μεταξύ άλλων, θα παρουσιαστούν, για πρώτη φορά στο κοινό, έντεκα μελοποιημένα ποιήματα του Αλεξανδρινού ποιητή, σε μουσική του πιανίστα Νίκου Λαλιώτη.
Η ανάγνωση της ηθοποιού Χρυσάνθης Κορνηλίου και οι φωνές της Τέτης Κασιώνη και Μαριάννας Ζάχου μας μεταφέρουν στην ατμόσφαιρα του λόγου του ποιητή και μας προσκαλούν σ' αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι μουσικής και ποίησης.

Συντελεστές:

  • Χρυσάνθη Κορνηλίου: ανάγνωση ποιημάτων
  • Τέτη Κασιώνη & Μαριάννα Ζάχου: τραγούδι
  • Νίκος Λαλιώτης: σύνθεση, πιάνο

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
Αφιέρωμα στον Κ.Π. Καβάφη
«Τραγουδώντας Καβάφη»

Κυριακή 4 Μαΐου 2014, ώρα 20:30
Είσοδος: 10€ | φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών 7€

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr

Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.
*Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.

Έκθεση εικόνων

Τέτη ΚασιώνηΜαριάννα Ζάχου