Μουσική βραδιά «Εγχόρδων λέξεις»

Άρης Μπαλατσούκας Άρης Μπαλατσούκας

Μουσική βραδιά, «Εγχόρδων λέξεις» το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014, ώρα 21.30 στον Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις».

Δύο κλασσικά έγχορδα δημιουργούν τον μουσικό χώρο.
Από τα Folías de España της Αναγέννησης μέχρι την Εθνική Ισπανική Σχολή των αρχών του 20ου αιώνα, από τα Swing του Django Reinhardt μέχρι τις μελωδίες των Madradeus, με tangos των Astor Piazzolla και Angel Viloldo και το Χαμόγελο της Τζοκόντα του Μάνου Χατζιδάκι, με νανουρίσματα της Κούβας, Βραζιλιάνικα choro's του Dilermando Reis, τσιγγάνικες μελωδίες του Vittorio Monti και Gnossienne του Eric Satie, ταξιδεύουμε συνοδοιπόροι και σας προσκαλούμε.



Συντελεστές:

  • Αριέτα Σαϊτά: βιολί
  • Άρης Μπαλατσούκας: κιθάρα

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
Μουσική βραδιά
«Εγχόρδων λέξεις»

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014, ώρα 21.30

Είσοδος: 10€ | φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών 7€

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr

Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.

*Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.