Ute Lemper

Ute Lemper Ute Lemper

Ένας ζωντανός θρύλος της τέχνης του performing επιστρέφει. Η σαγηνευτική Ute Lemper ανανεώνει το ραντεβού της με το Αθηναικό κοινό, για μία νέα, τελείως διαφορετική και απόλυτα προσωπική συναυλιακή πρόταση. Στις 6 Φεβρουαρίου 2014, έρχεται στο Gazarte, η ποίηση του βραβευμένου με Nobel Λογοτεχνείας Pablo Neruda, συναντά τη συνθετική ματιά της πολυβραβευμένης και παγκόσμια καταξιωμένης Show-woman Ute Lemper.

Έντεκα ποιητικά στιγμιότυπα που εξυμνούν την ερωτική λατρεία και φωτογραφίζουν με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο την απελπισία και όλα εκείνα τα σκοτεινά ένστικτα που προκαλεί η ερωτική απογοήτευση. Μία σειρά ηχογραφημάτων που μπορεί να θεωρηθεί εύστοχα ως συνάντηση τιτάνων. Μία συνάντηση που συνδυάζει μοναδικά την εσωτερικότητα των ποιημάτων του Pablo Neruda με την εκρηκτική και γεμάτη πάθος ερμηνεία της Ute και μια μουσική πρόταση με τίτλο "The Love Poems of Pablo Neruda" που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές από τον Παγκόσμιο Τύπο και από ένα κοινό που μιλά για μία πρωτόγνωρη συναισθηματική εμπειρία.

Απο τη βραδιά, δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει το στοιχείο που έδωσε στην Ute Lemper την αναγνώριση ως μία άξια διάδοχος των μεγάλων αστέρων του musical. Τραγούδια που αγαπήθηκαν μέσα από τις μοναδικές ερμηνείες της Piaf, του Jacques Brel και του Leo Ferre , ο Kurt Weill και ο Bertolt Brecht του Cabaret σε μία μοναδική αναβίωση, και το Tango του Astor Piazzolla να ενώνει το χθες με το σήμερα με έναν απροσδιόριστα όμορφο και συναισθηματικά φορτισμένο τρόπο.

Το "Last Tango in Berlin" συναντά την ποίηση του Pablo Neruda για μία νύχτα του Φλεβάρη στο Gazarte. Η Ute Lemper στα καλύτερά της.

 

Πληροφορίες
Ute Lemper
Ένας εν ζωή θρύλος έρχεται στο Gazarte

Gazarte
Βουτάδων 32-34,
Γκάζι

Ημερομηνία : 6/2/2014
Ώρα έναρξης : 21.00 τηλ : 210-3460347

Τιμές Εισιτηρίων
Προπώληση: A ζώνη: 60€ | Β ζώνη: 45€ | Όρθιοι: 25€
Ταμείο: A ζώνη: 65€ | Β ζώνη: 50€ | Όρθιοι: 30€

Προπώληση εισητηρίων : www.gazarte.gr http://www.viva.gr
Gazarte website
Gazarte Facebook
Gazarte twitter

Ετικέτες
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ibrahim Maalouf - 2/2 at gazARTE Δανεικά παπούτσια »