«Ρομαντικά Χριστούγεννα» - Έργα Brahms, Schumann & Bruch

Με  ρομαντική διάθεση και έργα Brahms, Schumann & Bruch θα ξεκινήσει η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η τρίτη συναυλία του νέου Κύκλου μουσικής δωματίου, με τίτλο "Νέοι Κλασικοί", του οποίου την καλλιτεχνική διεύθυνση υπογράφει ο πιανίστας Απόστολος Παληός. Συμμετέχουν ο Ισπανός κλαρινετίστας Jose Franch-Ballester από τη Βαλένθια, που εδρεύει στην Αμερική, και έχει ήδη εμφανιστεί σε μερικές από τις σπουδαιότερες αίθουσες στον κόσμο, ενώ έχει ηχογραφήσει για το BBC και την Deutsche Grammophon.

Μαζί του ο βιολίστας της Καμεράτας-Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής Ali Basegmezler, μέλος του Κουαρτέτου Τετρακτύς (διεθνές βραβείο Rising Stars), ο τσελίστας Ηρόδοτος Καβάσης (Β΄βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό Σύγχρονης Μουσικής Valentino Bucchi), ο διεθνώς βραβευμένος πιανίστας  Σωτήρης Λουίζος (Βραβείο Τζίνα Μπαχάουερ και υποτροφία από το Διεθνές Ίδρυμα "World in Harmony" της Μαδρίτης) και η πιανίστα Χρύσα Γρένδα (βραβείο ερμηνείας στον διαγωνισμό «Hanns Eisler», διδάσκουσα του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας).



Με την υποστήριξη της www.iberia.gr


Πληροφορίες ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Αντώνης Γιαμβριάς
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οργάνωση παραγωγής, προβολή & διεθνείς σχέσεις: specs 'n' artse-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.www.specsnarts.gr

Τιμές εισιτηρίων : Γενική είσοδος 10 € / νεανικό 5 € / 15 € διακεκριμένη ζώνη
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ετών

Πληροφορίες – προπώληση εισιτηρίων:Υπηρεσία εισιτηρίων ticket services : τηλ. 210 7234567www.ticketservices.gr
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα