«Τραγούδια Ποιώ» του Γιάννη Νικολάου

Ο γνωστός τραγουδοποιός Γιάννης Νικολάου με θητεία είκοσι και πλέον ετών στο καλό Ελληνικό τραγούδι και ηθικός αυτουργός του φωνητικού ντουέτου Λαθρεπιβάτες(Θαλασσινός ο έτερος) παρουσιάζει για πρώτη φορά μελοποιημένη ποίηση που ο ίδιος έχει συμπεριλάβει στη δισκογραφία του από καιρού εις καιρόν, αλλά και ανέκδοτα τραγούδια με ποιητικό λόγο.


Η ποίηση των Ναπολέοντα Λαπαθιώτη ,Λένα Παππά, Κλαύδιου Μαρκίνα, Μάνου Ελευθερίου ,Μήτσου Σταυρακάκη ,Νίκου Καββαδία, Μήτσου Σταυρακάκη ,Μανώλη Λαουτάρη, Ηλία Κατσούλη ,Οδυσσέα Εισαγγελέα και Μαρία Παπαδάκη, μελοποιημένη από τον τραγουδοποιό δημιουργεί ένα γλυκό τοπίο διαφόρων, διαφορετικών και παράλληλα γοητευτικών μικρών αυτοτελών μουσικών μονόπρακτων.

Την παράσταση θα διανθίσουν και τραγούδια σταθμοί του Γιάννη Νικολάου.

  • Γιάννης Νικολάου: κιθάρα ακουστική, κλασσική και τραγούδι
  • Γιώργος Σαλτάρης: πιάνο
Πληροφορίες
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
«Τραγούδια Ποιώ»

Θέατρο ELIART,

Σάββατο 9 Απριλίου
Ώρα Έναρξης: 22.30
Είσοδος : 10 ευρώ

ELIART
Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός,
Τηλ. 210 3477677 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web address: http://www.eliarttheater.gr
To Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

Κλήρωση: Παρασκευή 8/4 (11.00)