Ο Θεόδωρος Μίλκοφ σε έργα Σκαρλάτι και Μπαχ

O Θεόδωρος Μίλκοφ ξεκίνησε τη σόλο καριέρα του ως κρουστός σε ηλικία 15 ετών παίζοντας με την Oρχήστρα Σολίστ της Πάτρας, κάνοντας συνάμα την πρεμιέρα στην Ελλάδα του κοντσέρτου για μαρίμπα και ορχήστρα του Ν. Rosauro.

Έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό για Νέους Μουσικούς (Classical Nova) στο Ανόβερο. Έχει συμπράξει με την Καμεράτα Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής υπό την διεύθυνση του Αλέξανδρου Μυράτ και την Berliner Rundfunk υπό την διεύθυνση του M Janowski. Έχει δώσει ρεσιτάλ και έχει συμμετάσχει σε συναυλίες μουσικής δωματίου σε Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ελλάδα και Ρωσία. Έχει συνεργαστεί με μουσικούς όπως Gunther Schuller και Θόδωρο Αντωνίου, ο οποίος του έχει αφιερώσει ένα έργο του. Έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ όπως ?Musical Olympus? ? Αγ. Πετρούπολη, ?Suite-Festival? Muziekgebouw Άμστερνταμ, PAS German Chapter. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του με τον καθηγητή Peter Prommel. Είναι μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Ρεσιτάλ σόλο Μαρίμπας
Θεόδωρος Μίλκoφ, μαρίμπα
Έργα Σκαρλάτι και Μπαχ

Πληροφορίες
ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΙΛΚΟΦ

Ιστορικός χώρος της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα, Aθήνα

Τιμές εισιτηρίων 15? & 10?

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010, ώρα 20.30

http://www.theodormilkov.com/?section=visual&pop=1&id=9

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 693 7257578, +30 693 7535995

To Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν τη συναυλία κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση. Κλήρωση: 18/12/2010 15.00