Los maestros del Tango

Μια παράσταση που συνδέει το Tango του σήμερα και του τότε, με πρωταγωνιστές 5 ζευγάρια Αργεντινών χορευτών παγκοσμίου φήμης (Maestro σημαίνει ειδήμων στα Ισπανικά) Fabian Salas/Lola Diaz, Ruben/Sabrina Veliz, Matias Facio/Claudia Rogowski, Joe Corbata/Lucila Cionci και Mariano Otero/Alejandra Heredia και τη 10μελή Orquesta Tipica ?Sabor a Tango?.

Τα «χελιδόνια του Tango», όπως τους έχει χαρακτηρίσει το Περιοδικό Tangauta, είναι οι βραβευμένοι Maestros που ταξιδεύουν κάθε φθινόπωρο (στο νότιο ημισφαίριο το φθινόπωρο αρχίζει από τον Μάρτιο) στα φεστιβάλ όλου του κόσμου για να μεταδώσουν την τέχνη τους και να αποσπάσουν το χειροκρότημα του απαιτητικού κοινού.

Η Orquesta Tipica ?Sabor a Tango? που αποτελείται από 3 bandoneon, βιολιά, πιάνο κοντραμπάσο και τραγούδι, περιοδεύει σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Ασία, εξυμνώντας τον ήχο του χθες και αναβιώνοντας το κυρίαρχο μουσικό πρότυπο της Χρυσής Εποχής του τάνγκο των ?30 & ?40.

H υπόθεση της παράστασης μας μεταφέρει σ` έναν φανταστικό διαγωνισμό στο περίφημο Teatrο Colon του Μπουένος Άιρες. Η παλιά διαμάχη ανάμεσα στο κλασικό και το μοντέρνο τάνγκο μεταφέρεται στη σκηνή. Οι χορευτές διαγωνίζονται, επιζητώντας το δυνατότερο χειροκρότημα, που με την ένταση και την διάρκειά του θα αναδείξει το καλύτερο ζευγάρι. Όλη η μαγεία του τάνγκο, σε μία interactive παράσταση όπου το κοινό αποφασίζει το φινάλε.

Los_maestros_del_Tango

Ζωντανές αυθεντικές εκτελέσεις αργεντίνικου τάνγκο συνομιλούν με εξαιρετικής ποιότητας χορό σε μία παράσταση που πραγματικά συγκλονίζει!

Πληροφορίες
Στο Θέατρο Badminton

Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Μαϊου 2011 στις 21.30

Τιμές Εισιτηρίων:
A Ζώνη: 35 ?
Β Ζώνη: 30 ?
Γ Ζώνη: 25 ?
Δ Ζώνη: 20 ?
Φοιτητικό Δ Ζώνη: 15 ?

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 210-8840600,
WWW.TICKETNET.GR, στα ταμεία του θεάτρου Badminton και σε όλα τα PUBLIC και τα METROPOLIS.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
WE promotion, Κηφισίας 118Α, τηλ. 210-6980044, www.wepromotion.gr
Βαγγέλης Περάκης, τηλ. 6972858515 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γιώργος Εριτσίδης, τηλ. 6932440622, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
To Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας μία διπλή πρόσκληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

Κλήρωση: 13/5 στις 12.00 για το ίδιο βράδυ (Πρεμιέρα)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Οθέλλος» «Αυγά μύγας ... σε ιστό αράχνης» »