«Αυγά μύγας ... σε ιστό αράχνης»

H θεατρική ομάδα NONSENSE συνεχίζει με επιτυχία τις παραστάσεις της μουσικής κωμωδίας «ΑΥΓΑ ΜΥΓΑΣ ? ΣΕ ΙΣΤΟ ΑΡΑΧΝΗΣ», σε κείμενο Ιουλίας Ριζοπούλου και Ζωρζίνας Τζουμάκα και σκηνοθεσία Ιουλίας Ριζοπούλου. Μια αλλοπρόσαλλη κωμωδία, που αφηγείται την περιπέτεια μιας παράστασης στο θέατρο Άκης Δαβής (πρώην Αλκμήνη), κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

1STAYROYLA_8WMOPOYLOY_MARIA_ROBAKH_IOYLIA_RIZOPOYLOY_ALKMHNH_STA8ATOYΛίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του έργου «Οι καλόπιστοι θεατρίνοι» του γάλλου συγγραφέα Μαριβώ, ο θίασος, που έχει φτάσει στα όρια της χρεοκοπίας, βρίσκεται ξαφνικά χωρίς τους βασικούς πρωταγωνιστές του. Η παράσταση δεν μπορεί να αναβληθεί. Πρέπει επειγόντως να βρεθούν αντικαταστάτες!

Καλοπροαίρετοι καλοθελητές και απρόσμενοι επισκέπτες καλούνται να απαρτίσουν έναν αναπάντεχο θίασο. Ο πληθωρικός θεατρώνης και η ταλαντούχα βοηθός του, το ερωτοχτυπημένο ζευγάρι των φερέλπιδων πλην αδέξιων ηθοποιών, η κατεργάρα ταξιθέτρια, ο ξεπεσμένος θεατρίνος και η κακομαθημένη ενζενί, και βέβαια ο ανυποψίαστος συντηρητικός μέλλων πεθερός.

1STAYROYLA_8WMOPOYLOY_ALKMHNH_STA8ATOYΣτο παράλληλο σύμπαν, μεταξύ παρασκήνιων και σκηνής, θα δοκιμαστούν τα όρια ανάμεσα σε ηθοποιούς και ρόλους, θέατρο και πραγματικότητα, ενώ η μαγεία της μεταμφίεσης και η χαρά του παιχνιδιού θα ανταμείψουν τους «καλόπιστους» θεατές.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

  • Σκηνοθεσία : Ιουλία Ριζοπούλου
  • Κείμενο : Ιουλία Ριζοπούλου και Ζωρζίνα Τζουμάκα
  • Δραματουργική επιμέλεια : Ζωρζίνα Τζουμάκα
  • Μετάφραση στο κείμενο του Μαριβώ : Ανδρέας Στάικος
  • Σκηνικά : Φοίβος Παντελίδης
  • Κοστούμια : Σεμίραμις Μοσχοβάκη
  • Χορογραφίες : Κατερίνα Αλεξανδράκη και Τζένη Τοψίδου
  • Φωτισμοί : Νίκος Βλασόπουλος
  • Βοηθός ενδυματολόγου : Λου Μακροπούλου
  • Εικαστική επιμέλεια έντυπου υλικού : Δικαίος Χατζηπλής


ΠΑΙΖΟΥΝ :
Ελισσαίος Βλάχος, Γιάννης Δρακόπουλος, Σταυρούλα Θωμοπούλου, Αντώνης Ιορδάνου, Ιουλία Ριζοπούλου, Μαρία Ροβάκη, Αλκμήνη Σταθάτου, Κώστας Τζαφέρης


Πληροφορίες
«ΑΥΓΑ ΜΥΓΑΣ ? ΣΕ ΙΣΤΟ ΑΡΑΧΝΗΣ»
Θέατρο «Άκης Δαβής»

( ΠΡΩΗΝ ΑΛΚΜΗΝΗ)Αλκμήνης 12, Πετράλωνα, τηλ. : 210-3428650ΟΙ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΙΟΥ
Kάθε Δευτέρα και Τρίτη

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ :
Δευτέρα : 21:30
Τρίτη : 21:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
Γενική είσοδος : 15 ευρώ
Φοιτητικό : 10 ευρώ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 90 λεπτά

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
To Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

Κλήρωση: Κυριακή 15/5 για Τρίτη 17/5
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Los maestros del Tango «ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ και λοιπούς» »