6ο Photometria Festival στα Ιωάννινα τον Ιούνιο 2014

Το Photometria Festival είναι μια διοργάνωση της αστικής, μη κερδοσκοπικής «Έντευξις». Διοργανώνεται για 6η χρονιά σε 7 πόλεις της Ελλάδας από τις 4-15 Ιουνίου 2014 στα Ιωάννινα και πρόκειται για το πρώτο διαδραστικό Φεστιβάλ στο οποίο έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν και να ψηφίζουν όσοι αγαπούν την τέχνη της φωτογραφίας.

Όραμά μας είναι το Photometria Festival να αποτελέσει πεδίο προβολής της σύγχρονης φωτογραφίας, υποστήριξης νέων και ξένων φωτογράφων, εκπαίδευσης, καθώς και καλλιέργειας συνεργασιών με πολιτιστικούς οργανισμούς και φεστιβάλ της Ελλάδας και άλλων χωρών.
Ευελπιστούμε το Photometria Festival να είναι ένας τόπος δια-πολιτιστικής συνάντησης, μεταφέροντας αντιλήψεις, παραδόσεις, κοσμοθεωρίες, και εκφραστικά μέσα από όλα τα σημεία του πλανήτη. Με αφοσίωση στο εγχείρημα και ευχόμενοι την καθιέρωση του, οι διοργανωτές θέσαμε από την πρώτη στιγμή ως στόχο την πρόσκληση για συμμετοχή, όχι μόνο καταξιωμένων φωτογράφων αλλά και ερασιτεχνών να λάβουν μέρος στο πεδίο της έκφρασης. Προσδοκία μας είναι να αποτελέσει το Photometria Festival μία πολιτιστική ομπρέλα κάτω από την οποία θα καλλιεργείται η φωτογραφική έκφραση και η δημιουργικότητα. Ετοιμαστείτε λοιπόν για άλλη μια Φωτομετρία γεμάτη δημιουργικότητα, εκθέσεις, σεμινάρια και φωτογραφικές περιπλανήσεις.

reflection
Φεστιβάλ Φωτομετρία (7 Ελληνικές πόλεις) & (4 χώρες) (Δανία, Πολωνία, Βουλγαρία, Ιταλία) μέσω του Ευρωπαϊκού προγράμματος Grudvig (εκπαιδευτικές συμπράξεις).

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Photometria Festival www.photometria.gr