Το δίκτυο εθελοντών του Πάρκου "Αντώνης Τρίτσης" γιορτάζει την Παγκόσμια Μέρα Εθελοντισμού (5/12)

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 το δίκτυο εθελοντών του Πάρκου "Αντώνης Τρίτσης" γιορτάζει την Παγκόσμια Μέρα Εθελοντισμού (5/12).

Στις 10:00-11:00 θα γίνει στολισμός Χριστουγεννιάτικων δένδρων από μικρούς και μεγάλους στον προαύλιο χώρο του κτιρίου Natura.

Στις 11:00 θα ακολουθήσει φροντίδα των δένδρων (βοτάνισμα, περιποίηση των λάκκων, στερέωση των αδύναμων φυτών, αντικατάσταση με νέα όσων έχουν ξεραθεί) στο δασικό τμήμα του Πάρκου από τους μεγάλους.

Και για τους μικρούς μας φίλους στις 11:00 θα υλοποιηθεί φύτεμα λαχανικών στο λαχανόκηπο μας στα πλαίσια του προγράμματος "Στο βάθος...ΚΗΠΟΣ!" ΜΚΟ "ΕΔΡΑ". Τα παιδιά παίζουν και φυτεύουν μαθαίνοντας τα λαχανικά της εποχής!
https://www.facebook.com/EdraStoBathosKipos

Όλες οι δραστηριότητες θα τελειώσουν περίπου στις 12:30.

H δράση διοργανώνεται σε συνεργασία των: Δίκτυο εθελοντών του Πάρκου, Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ, ΚΕΑΝ, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Φίλοι του Πάρκου.

Τόπος και ώρα συνάντησης: Κτίριο Natura στο Πάρκο Τρίτση*, προσέλευση από τις 10:00 το πρωί.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλώ να δηλώσουν συμμετοχή απαντώντας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ: 6947895751

Σας περιμένουμε μαζί με τους μικρούς μας φίλους!

*Οδηγίες για το πώς έρχεστε στο Πάρκο Τρίτση θα βρείτε εδώ