3ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ»

Ομάδα Ιπτάμενοι Άνθρωποι «Carte Postale» Ομάδα Ιπτάμενοι Άνθρωποι «Carte Postale»

Το 3ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ», ένας καθιερωμένος πια θεσμός που διοργανώνεται με επιτυχία από την Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ και την Τατιάνα Λύγαρη εδώ και 3 χρόνια, θα πραγματοποιηθεί και φέτος για 3η συνεχή χρονιά, από τις 24 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2013.

Νεοσύστατες καλλιτεχνικές ομάδες και νέοι μεμονωμένοι καλλιτέχνες από όλες τις μορφές της τέχνης, με πυρήνα το Νέο Βαγόνι του Τρένου «εισβάλουν» σε όλους τους χώρους της Αμαξοστοιχίας και δημιουργούν πρωτότυπες performances από τον χώρο του θεάτρου, της μουσικής, του χορού, των εικαστικών, της φωτογραφίας, της video art κ.α.
Ένα ξεχωριστό «σιδηροδρομικό» Φεστιβάλ που η καρδιά του «χτυπάει» στα 12 μικρά ιδιωτικά διαμερισματάκια (Κουπέ),όπου μικρές ομάδες θεατών συνταξιδεύουν με τους καλλιτέχνες σε ένα πολύ κοντινό, ιδιωτικό και διαδραστικό περιβάλλον.
Όλες οι ομάδες εμφανίζονται καθημερινά σε ένα κυλιόμενο πρόγραμμα 4 ωρών από τις 7 το απόγευμα έως τις 12 το βράδυ. Οι θεατές με το πολύ χαμηλό εισιτήριο των € 4 μπορούν να παρακολουθήσουν έως και 4 performances ανά ημέρα.

Dream Dolls

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες

Ομάδα 7 «Με το τρένο του μυαλού μου», Ομάδα Abnormal «Συνέβη χθες»,Ομάδα Cumulus «Κίνητρο», Ομάδα Dream Dolls «Στη Μόσχα αδελφές μου», Ομάδα Gras «Το τέλος του παιχνιδιού», Ομάδα No More Artists «Η πολυθρόνα», Ομάδα Pedesis «Race», Ομάδα Ιπτάμενοι Άνθρωποι «Carte Postale», Ομάδα Συν Αθύρω «Ένα παραμύθι της ψυχής», Ομάδα Τέχνασμα «Ταξίδι Επιστροφής», Ιωάννα Αποστολοπούλου – Κωνσταντίνος Πέτρου «Η Αθοπετού», Χρύσσα Δαδίτσου – Πηνελόπη Τριανταφύλλου «Ενδυμάτων το Ανάγνωσμα», Παναγιώτα Κορρέ «Invitation to board», Αλεξάνδρα Μυρεσσιώτη «Είναι αλλά δεν είναι», Λέλα Ράμογλου εικαστική εγκατάσταση, Γεωργία Σαλαμπάση - Κατερίνα Τζόβα – Χαράλαμπος Βλάχος «Το θεώρημα του Που – Αν – Καρέ* *Poincaré» και τα μουσικά συγκροτήματα Trio Macunaima και Verbal Delirium

«Ενδυμάτων το Ανάγνωσμα»

και το καλοκαίρι στην ... «ΑΠΟΒΑΘΡΑ!»...
με φόντο τα φωτισμένα βαγόνια της Αμαξοστοιχίας για μουσικά live, ποτό, φαγητό, καλή μουσική και ευφάνταστα καλλιτεχνικά happenings!

Πληροφορίες

3ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών
«Τα 12 Κουπέ»
στο NEW WAGON
της Αμαξοστοιχίας – Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ

24 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2013

PERFORMANCES
καθημερινά από 24 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2013 από 7.00 μ.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ
4 € για 4 performances ανά ημέρα
έναρξη προπώλησης για τις performances της κάθε ημέρας από 7 μ.μ.

Πληροφορίες
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΑΝΑ
Αμαξοστοιχία-Θέατρο «το Τρένο στο Ρουφ»
Σιδηροδρoμικός Σταθμός Ρουφ, Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως, Προαστιακός Ρουφ, Αθήνα
τηλ: 210 52.98.922 / 6937-604988
www.totrenostorouf.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.