CultureGraph

Ένα πρωτότυπο είδος πολιτιστικών εκδηλώσεων παρουσιάζεται στον πολυχώρο HUB (Γκάζι, Αλκμήνης 5) το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου. Το πρώτο «ταξίδι» από μια σειρά πολυθεματικών event με την ονομασία CULTUREGRAPH, όρος που περικλείει την «χαρτογράφηση» αλλά και τον συνδυασμό των κυριοτέρων μορφών τέχνης, έχει πια κοινό τόπο προορισμού και μόλις ξεκινάει.

Μια διαδραστική σχέση μεταξύ κοινού, καλλιτεχνών αλλά και των ίδιων των τεχνών που αυτοί αντιπροσωπεύουν δημιουργείται κάτω από την διοργάνωση των πολυμορφικών και πολιτιστικών CULTUREGRAPΗ event...όπου ο καθένας γίνεται μέρος και βιώνει, κατά ιδίαν βούληση, τα πολιτιστικά δρώμενα που παρουσιάζονται σ' έναν κοινό χώρο. Ευαισθητοποιείται, συμμετέχει, διασκεδάζει και κυρίως ψυχαγωγείται...

Το event της 18ης Φεβρουαρίου διαμορφώνεται ως εξής.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

1.Live Dj set by : MARSHEΑUX

Μετά από τρία πολύ επιτυχημένα albums που απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές από τον ελληνικό αλλά και από τον ξένο τύπο, το καθόλα επιτυχημένο ελληνικό electro-pop «ντουέτο» βρίσκεται στο στάδιο ηχογράφησης και επιλογής των τραγουδιών που θα βρίσκονται στο τέταρτο δισκογραφικό τους πόνημα. Η πιο επιτυχημένη ελληνική electro-pop μπάντα στο εξωτερικό επιστρέφει για ένα dj set μετά από απουσία ενός χρόνου και υπόσχεται «τρελό» κέφι και έντονες μουσικές συγκινήσεις.

2.Dj set by : XΡΗΣΤΟΣ ΜΗΛΙΟΣ (fresh and yellow)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (reloaded parties, Indieground radio)

Αμέσως μετά το dj set των Marsheaux τα decks του HUB αναλαμβάνουν δυο από τους πιο δημοφιλείς indie dj's της πόλης ο Χρήστος Μήλιος και ο Χρήστος Αγγελόπουλος σε ένα indie-electro back to back party μέχρι το πρωί!


ART GALLERY (Διονύσης Πρώιος Ραλλάτος, Έλλη Γρίβα, Νατάσσα Γεωργοπούλου)
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρουσιάζονται έργα τριών διακεκριμένων Ελλήνων καλλιτεχνών. Η ιδιαίτερη και προσωπική εξπρεσσιονιστική προσέγγιση των έργων της Έλλης Γρίβα, οι «μαγνητικές διαδραστικές στιγμές» του Διονύση Πρώιου Ραλλάτου (D.P.R.) και η artistic design αισθητική της Νατάσσας Γεωργοπούλου συνδυάζονται σε μια προσπάθεια ανάδειξης του ταλέντου και της έμπνευσης Ελλήνων σύγχρονων καλλιτεχνών.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ (-10)
Πρώτη παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «-10» (σκηνοθεσία: Nίκος Χρηστίδης, ερμηνεύουν:Αθηνά Καραγιώτη, Φλάβια Σγκόιφο, Νίκος Χρηστίδης, κείμενο: Αθηνά Καραγιώτη, Φλάβια Σγκόιφο, Νίκος Χρηστίδης, χορογραφίες: Mαντώ Γκίκα, διάρκεια 60')
Περιγραφή: Η σύγκρουση δύο τελείως διαφορετικών κόσμων στο καμαρίνι του green monkey. H φαινομενικά υγιής πλευρά της ζωής ενάντια στη φαινομενική βολεμένη βρωμιά ενός strip club. Βασανιστικές εξομολογήσεις, εύθραυστα όνειρα, αναμνήσεις που ξυπνούν....και το συρτάρι ανοίγει....ΜΠΑΜ!

ΠληροφορίεςΔιοργάνωση-παραγωγή: EVENTUM
Σχεδιασμός & Παραγωγή Εκδηλώσεων: Event Planning & Production

Πρόγραμμα
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Θεατρικό '-10' 21:00-22:00
MARSHEΑUX 22:15- 00:45
Μήλιος- Αγγελόπουλος 1:00- 5:00

HUB- ΑΛΚΜΗΝΗΣ 5, ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ, ΤΗΛ. 2103411009
Τιμή εισόδου: 9 euro
Τηλ. Επικοινωνίας 213- 0222473

CULTUREGRAPH
Xαρτογράφηση και συνδυσμός μορφών τέχνης
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ από τις 20.00

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ HUB

Θέατρο, μουσική, djs, art gallery