Δημοπρασία Έργων Τέχνης & Αντίκας στον Οίκο Antique's House

Ο Οίκος Δημοπρασιών Antique's House έχει τη τιμή να σας προσκαλέσει σε μία δημοπρασία έργων Τέχνης από πολλές διαφορετικές περιόδους που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011, οπότε, όπως σε κάθε δημοπρασία του Antique's House, οπότε θα διατεθούν και "βαριές" αντίκες (ευρωπαϊκά & αμερικάνικα έπιπλα από διάφορες περιόδους, γκραβούρες ηλικίας μερικών αιώνων, και διάφορα αντικείμενα. Στη συγκεκριμένη δημοπρασία θα δοθεί , καθώς ο οίκος έχει εξασφαλίσει και θα παρουσιάσει στο κοινό του πολλά αξιόλογα και σπάνια κομμάτια σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές εκκίνησης.


Η διαδικασία -όπως πάντα- είναι πάντα ανοικτή στο κοινό, ακόμα και αν οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν δεν επιθυμούν να δεσμευτούν για κάποια αγορά, αλλά απλώς να γνωρίσουν τον κόσμο της αντίκας και τις δυνατότητες που παρέχονται. Πέρα από τη τυπική διαδικασία που ακολουθείται με βάση διεθνείς προδιαγραφές, κάθε δημοπρασία παρέχει γνωστικό περιεχόμενο και υπόβαθρο το οποίο εστιάζεται σε μία ποικιλία θεμάτων, όπως ανάλυση από ειδικούς επί θεμάτων που αφορούν τη συντήρηση, τη χρονολόγηση και την αντικειμένων, επίπλων, έργων Τέχνης, αλλά ακόμα και θεμάτων που άπτονται περιόδων και κινημάτων στη Τέχνη.

gravoura-myro gallery«PHAEDRA AND HIPPOLYTUS», Αυθεντικό κορνιζομένο χαρακτικό, Ατσαλογραφία ,χρονολογία 1780gravoura myro gallery52aΚορνιζομένο έργο, μεικτή τεχνική Διάσταση κορνίζας: 45εκ x 54εκ


















Ο οίκος προσπαθεί μέσα από τις δημοπρασίες και τα events που οργανώνει, να εδραιώσει και στην Β. Ελλάδα τον θεσμό της Δημοπρασίας, όπως αυτή νοείται και πραγματοποιείται σε χώρες του εξωτερικού, με μακρά παράδοση στο είδος. Επαγγελματίες έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν, ωστόσο, μπορούν να "χτυπήσουν" μόνο μέχρι δέκα αντικείμενα σε κάθε δημοπρασία, ώστε να γίνεται σωστή κατανομή των αντικειμένων σε όλους τους συμμετέχοντες. Η δημοπρασία για λόγους διαφάνειας δεν δέχεται "χτυπήματα" μέσω internet ή τηλεφώνου (absentee bidding). Στη λήξη κάθε δημοπρασίας ο οίκος παραθέτει δεξίωση με μπουφέ για όλους τους καλεσμένους του, με εκλεκτά είδη & κρασιά που διαθέτουν στον οίκο τοπικοί μικροί παραγωγοί, ειδικά για τη περίσταση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα τους, να έρθουν στον χώρο της δημοπρασίας τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα για να εγγραφούν, ενώ, ό,τι αγοράσουν μπορούν να το πληρώσουν και να το πάρουν ακόμη και επιτόπου, ή, εναλλακτικά να το παραλάβουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αντικείμενα της δημοπρασίας βρίσκονται στον χώρο της δημοπρασίας ένα μήνα νωρίτερα, ώστε παρέχεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να τα εξετάσουν από κοντά. Βεβαίως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα δουν και στην ιστοσελίδα μας που βρίσκεται στη www.antiqueshouse.gr. Εξάλλου, αν έχετε αντικείμενα που σκέπτεστε να τα διαθέσετε σε κάποια από τις δημοπρασίες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Σταύρο Μυρωνίδη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλώντας στο 6971890212).

Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι θέλουν να παρακολουθήσουν τη δημοπρασία και δεν έχουν δικό τους μέσο μεταφοράς, μπορούν να αποστείλουν email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε ο Οίκος να κανονίσει τη δωρεάν μεταφορά τους από το Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κάποια από τα αντικείμενα της προσεχούς δημοπρασίας μπορείτε να δείτε σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης μαζί με τις τιμές εκκίνησης τους στη σελίδα http://www.antiqueshouse.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=355&Itemid=146&lang=el

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα του Οίκου Δημοπρασιών Antique's House που βρίσκεται στην διεύθυνση www.antiqueshouse.gr.

Σχετικά με τον Οίκο Δημοπρασιών Antique's House

Η οικογένεια Μυρωνίδη διατηρεί τον Οίκο Δημοπρασιών Antique's House και τον χώρο σύγχρονης Τέχνης Gallery Myró. Ο Οίκος Δημοπρασιών Antique's House ιδρύθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το 1996, ενώ από τον Μάιο του 2009 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο κτήμα της οικογένειας στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης , σε ένα κτίριο 1100τμ., τριών επιπέδων, που λειτουργεί ως εκθετήριο αντικών, παλαιοπωλείο, γκαλερί, και οίκος δημοπρασιών με μηνιαίες δημοπρασίες αντικειμένων και έργων Τέχνης.

Πληροφορίες:

Χώρος: Οίκος Δημοπρασιών Antique's House
2ο ΧΛΜ Σουρωτής / Αγ. Αντωνίου
Θεσσαλονίκη
57006
Ελλάδα

Τρόπος μετάβασης:
Εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Μουδανιών. Στρίψτε στην αερογέφυρα Ταγαράδων - Ρύσιου - Σουρωτής. Φτάνοντας στην Σουρωτή, κινηθείτε δεξιά και ανηφορικά με κατεύθυνση τον Άγιο Αντώνιο. Στα 2,3 χλμ. από την Σουρωτή, στο δεξί σας χέρι θα βρείτε τον πολυχώρο. Υπεύθυνος Μυρωνίδης Σταύρος.

Ωράριο Λειτουργίας:
Τετάρτη 11:00-20:00
Πέμπτη 11:00-20:00
Παρασκευή 11:00-20:00
Σάββατο 10:00- 15:00

Για ραντεβού εκτός ωραρίου (0030)6971890212.


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Ζώντας Χωρίς Χρήματα» The C/enter Project »