Πέμπτη Εποχή: "Φωνή χωρίς ήχο"

Η Ορχήστρα των Χρωμάτων και το Ιδρυμα Μελίνα Μερκούρη παρουσιάζουν ένα νέο κύκλο εκδηλώσεων Λογοτεχνίας και Μουσικής με τίτλο: "Πέμπτη Εποχή".

Λογοτεχνικά κείμενα της ελληνικής και ευρωπαϊκής δημιουργίας με θεματικό άξονα την παιδική ηλικία,αλλά και ευρύτερα τον μη μετρήσιμο εσωτερικό χρόνο, παρου-σιάζονται μέσα από πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις·συνθέσεις που ερμηνεύονται ζωντανά από σολίστ της Ορχήστρας των Χρωμάτων.

Στόχος μας είναι να προβάλλουμε την οργανική σχέση των δύο τεχνών (μουσικής και λογοτεχνίας) ,αλλά και να αναδείξουμε μορφές της σύγχρονης πνευματικότητας κι ευαισθησίας.

"Φωνή χωρίς ήχο"

Η C?line Curiol αφηγείται την ιστορία μιας παράνομης ερωτικής σχέσης, όπου η επιθυμία, η ανάγκη επικοινωνίας αλλά και η μοναξιά, η παρεξήγηση, η ματαίωση κυριαρχούν. Τα σπασμένα φτερά ενός παρ? ολίγον έρωτα μας ταξιδεύουν μαζί με την πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Άλκη Μπαλτά και τα τραγούδια του, βασισμένα σε ποιήματα της Μαρίας Πολυδούρη.

Φλάουτο: Νίκος Κατριτζιδάκης
Κιθάρα: Βασίλης Μαστοράκης
Βιολοντσέλο: Βαγγέλης Νίνα
Πιάνο: Βίκυ Στυλιανού
Τραγούδι: Μαρία Κατσούλα
Αφήγηση: Μαρίνα Ψάλτη

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Ιουλίτα Ηλιοπούλου

Τιμή εισιτηρίου : 10 ευρώ

ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ: Πολυγνώτου 9-11 Πλάκα, Ρωμαϊκή Αγορά, τηλ: 210-3315601

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010, στις 8:30μμ

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Αγγέλα Παπαθανασίου, 210-3605127 και 6944-246992


Λογοτεχνικά κείμενα της ελληνικής και ευρωπαϊκής δημιουργίας με θεματικό άξονα την παιδική ηλικία,αλλά και ευρύτερα τον μη μετρήσιμο εσωτερικό χρόνο, παρου-σιάζονται μέσα από πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις·συνθέσεις που ερμηνεύονται

ζωντανά από σολίστ της Ορχήστρας των Χρωμάτων.

 

Στόχος μας είναι να προβάλλουμε την οργανική σχέση των δύο τεχνών (μουσικής και λογοτεχνίας) ,αλλά και να αναδείξουμε μορφές της σύγχρονης πνευματικότητας κι ευαισθησίας.

To Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας , δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να την παρακολουθήσουν κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση . Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχήσυντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση και αντίστοιχα το Artmag System θα σας ενημερώσει για το αν είσαστε ανάμεσα στους τυχερούς νικητές του διαγωνισμού.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Chainfree Film Festival 2010 48 Hour MUSIC Project »