Βικτωρία Ταγκούλη-«Τετράδιο»

Βικτωρία Ταγκούλη Βικτωρία Ταγκούλη

Η Βικτωρία Ταγκούλη με τον συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου, μετά τις πολύ επιτυχημένες συναυλίες τους στο Gazarte και στο Faust, συνεχίζουν το νέο κύκλο παραστάσεων παρουσιάζοντας την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 στο Passport στον Πειραιά μια ξεχωριστή συναυλιακή πρόταση, το «Τετράδιο».

Βασικός άξονας της νέας αυτής προσέγγισης είναι το ομώνυμο άλμπουμ «Τετράδιο», που μόλις κυκλοφόρησε από τη Phonograph, σε μουσική Χρίστου Θεοδώρου και στίχους του Μιχάλη Γελασάκη με ερμηνεύτρια τη Βικτωρία Ταγκούλη.

Οι σελίδες αυτού του συναυλιακού «Τετραδίου» κρύβουν αρκετές συγκινήσεις. Οι καινούργιες εκπληκτικές διασκευές μεγάλων τραγουδιών σε συνδυασμό με τα σκηνοθετικά ευρήματα του Γιώργου Σαχίνη δηλώνουν με σαφήνεια το καλλιτεχνικό στίγμα της ξεχωριστής αυτής ερμηνεύτριας. Η δυναμικά λυρική φωνή της Βικτωρίας Ταγκούλη συναντά μεταξύ άλλων τραγούδια όπως το "This Is My Life" της Shirley Bassey, το "La Vie En Rose" της Edith Piaf , το "The One I Love" του Rufus Wainright,το «Crack of Doom" των Tiger Lillies, το "The Cripple & the Starfish" του Antony & The Johnsons, το" Hijo De La Luna" της Montserrat Caballe αλλά και τη "Σιωπή" των Ξύλινων Σπαθιών.

Τη Βικτωρία συνοδεύει επί σκηνής το γυναικείο κουαρτέτο εγχόρδων Piu Mosso Quartet.
Ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου, σταθερός συνεργάτης της Βικτωρίας, επιμελείται των ενορχηστρώσεων και θα βρίσκεται επίσης επί σκηνής στο πιάνο, το μεταλλόφωνο και τα κρουστά.

Μια μουσική παράσταση ψυχής που σκοπό έχει να γεμίσει με συναισθήματα ένα ολόκληρο «Τετράδιο»...!

Piu Mosso Quartet

  • Αγγελική Ποτήρη - α' βιολί
  • Ελισάβετ Αναγνώστου - β' βιολί
  • Νάγια Βουρλάκη - βιόλα
  • Κιάρα Κωνσταντίνου – τσέλο
  • Και ο Πέτρος Κρεμυζάκης στο όρθιο ηλεκτρικό μπάσο.
  • Open Act: Νίκος Αγγλούπας
  • Ήχος: Νίκος Αγγλούπας
  • Styling-Fashion Direction: La Reina

Την επιμέλεια προγράμματος έχει ο Δημήτρης Βραχνός.

 

Πληροφορίες
Βικτωρία Ταγκούλη-«Τετράδιο»

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 στο Passport

Σχετικά links:
https://www.facebook.com/VictoriaTagouliOfficial

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έκθεση εικόνων

Χρίστος Θεοδώρου
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « "J'ai Quitte mon Pays" Ανάδρασις »