"J'ai Quitte mon Pays"

J'ai Quitte mon Pays J'ai Quitte mon Pays

"J'ai Quitte mon Pays". Μια μουσική παράσταση με γαλλικά τραγούδια με τους Lamia Bedioui Caroline Page και Γιώργο Θεοδωρακάκο στον Πολυχώρο Πολιτισμού «διέλευσις» το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 21:30.

Η Lamia Bedioui ερμηνεύει εμβληματικά γαλλικά τραγούδια από το '30 έως το '70 (Ε.Piaf, Y. Montand, G. Brassens, J. Brel, Ch. Aznavour κ.α.). Πέρα από την επιλογή των τραγουδιών αξίζει να σημειωθεί η ερμηνεία από μια μοναδική φωνή, που εμπλουτίζει τα δυτικά ακούσματα με εκείνα της καταγωγής της.
Η ίδια, μετανάστρια στην Ελλάδα (από την Τυνησία), ενώ έμεινε γοητευμένη από τον τόπο μας και τη μουσική μας, δεν μπορεί να μην τραγουδήσει τη νοσταλγία για την πατρίδα, όπως αυτή εκφράζεται στο γνωστό τραγούδι του Enrico Macias, που δίνει και τον τίτλο της συναυλίας και μας μιλά για τη νοσταλγία των «pieds noirs», για την χαμένη γι' αυτούς πατρίδα Αλγερία.

Συντελεστές:

  • Lamia Bedioui: φωνή
  • Caroline Page: πιάνο
  • Γιώργος Θεοδωρακάκος: κοντραμπάσο

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πληροφορίες
"J'AI QUITTE MON PAYS"
Lamia Bedioui - Caroline Page- Γιώργος Θεοδωρακάκος
Μουσική παράσταση με γαλλικά τραγούδια

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 21:30
Είσοδος: 10€ | φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών 7€

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr

*Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.