9oς Ανοιξιάτικος Κύκλος Συναυλιών Οργάνου 2012

O φετινός Ανοιξιάτικος Κύκλος Συναυλιών Οργάνου κλείνει τις πόρτες του και ανανεώνει το ραντεβού του για τον Κύκλο του 2013 με μια ιδιαίτερη σύμπραξη καταξιωμένων μουσικών.
Ο Γερμανός σαξοφωνίστας και συνθέτης, Uwe Steinmetz, με συνεργασίες με διάσημους σολίστ της τζαζ και της κλασικής μουσικής και ο διεθνώς αναγνωρισμένος Έλληνας πιανίστας, οργανίστας και συνθέτης Γιώργος Κοντραφούρης, θα αυτοσχεδιάσουν πάνω σε μία πρωτότυπη διαδρομή από το μπαρόκ έως την σύγχρονη τζαζ.

uwe steinmetz1O Ανοιξιάτικος Κύκλος Συναυλιών Οργάνου διοργανώνεται στην Αθήνα από το 2004. Παρουσιάζει συναυλίες οργάνου σόλο αλλά και σε συνδυασμό με άλλα μουσικά όργανα, στον ιστορικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας. Από την έναρξη του Κύκλου μέχρι σήμερα, έχουν οργανωθεί πάνω από 55 συναυλίες, ενώ έχουν λάβει μέρος πάνω από 240 καλλιτέχνες, σε σόλο εμφανίσεις ή σε σύμπραξη με μουσικά σύνολα. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους οργανίστες, αναφέρουμε τους Johannes Geffert, Wijnand van de Pol, Michael Harris, Christopher Bowers- Broadbent, Terence Charlston, Βjorn Andor Drage, Gunnar Idenstam, Nicolae Licaret, Nigel Alcoat, Wolfgang Kogert, Arnfinn Tobiassen, Bartosz Jakubczak, Hansjoerg Albrecht, Thomas Ospital, Karen Christianson, Ζαφειρία Βασιλείου, Χρήστος Παρασκευόπουλος και Ελένη Κεβεντζίδου. Έχουν παρουσιαστεί περισσότεροι από 150 συνθέτες και 200 έργα συμπεριλαμβανομένης φολκ, μπαρόκ και σύγχρονης μουσικής, αλλά και παγκόσμιες πρεμιέρες.

Καλή σας ακρόαση!
Πληροφορίες
9oς Ανοιξιάτικος Κύκλος Συναυλιών Οργάνου 2012
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Χριστίνα Αντωνιάδου
Ιστορικός χώρος της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα, Αθήνα
Σάββατο 21 Απριλίου, 20:30
Γιώργος Κοντραφούρης, όργανο (Ελλάδα)
Uwe Steinmetz, σαξόφωνο (Γερμανία)
Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Ψυχογιός, ακορντεόν
Αυτοσχεδιασμοί σε εκκλησιαστικό όργανο και σαξόφωνο

Γενική είσοδος: 10€
Παιδιά (έως 12 χρονών) : 5€

Πληροφορίες- Kρατήσεις:
Tηλ. 6936872363
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
specs 'n' arts artist management & promotions
member of IAMA
63, Ayias Lavras str.,
Athens – 11141Greece
www.specsnarts.gr