«Χριστουγεννιάσματα και Καλαντίσματα» για τέσσερις μόνο παραστάσεις

Μια φορά κι έναν καιρό τα μελωδικά Χριστούγεννα τρύπωσαν στην καρδιά μας με νότες ξεχασμένες και την κάνανε ν' ανθίσει!
Οι Μορφές Έκφρασης, συνυφασμένες στην καρδιά μας με μουσικές και θεατρικές παραγωγές εξαίρετης αισθητικής και προσήλωσης στη σοφία της παράδοσής μας, σας καλούν να ζήσετε μαζί τους την ομορφιά των μαγικών Χριστουγέννων! Τα «Χριστουγεννιάσματα και Καλαντίσματα» είναι η μουσική θεατρική παράσταση βασισμένη στην παράδοση, που θα σας ξανακάνει παιδιά με τα κάλαντα, τους καλικατζάρους και τις πίττες του Άι Βασίλη!
Παραμονή Χριστουγέννων τα παιδιά βγαίνουν κατά το έθιμο να πούνε τα κάλαντα σε μια πόλη που έχει χάσει τη μαγεία της, σε μια γειτονιά απρόσωπη όπου κανείς δεν τους δίνει σημασία. Τότε εμφανίζεται μπροστά τους ένα πλάσμα αλλόκοτο, φερμένο από μια άλλη εποχή με στεφάνια και ρόδια στα μαλλιά, κουδούνες και προβιές, με λόγια μαγικά. Αυτός λοιπόν, Καλαντομάγος, παρασύρει τα παιδιά σε ένα αξέχαστο ταξίδι στο χρόνο...
Φουσκώσαμε τις γκάιντες, κοντά και τις τσαμπούνες, φυσήξαμε σαξόφωνο και κλαρινέτο, φωτίσαμε τα πρόσωπά μας κι αρχίσαμε μαζί σας ανυπόμονα να προσμένουμε τα Χριστούγεννα! Ελάτε να ενώσουμε τις πιο όμορφες φωνές σε μελωδίες μακρινές κι αλλιώτικες και να υμνήσουμε τη γέννηση του θεανθρώπου και την θαλπωρή μέσα μας!
Τα «Χριστουγεννιάσματα και Καλαντίσματα» θα παρουσιαστούν παράλληλα την περίοδο των εορτών με την παιδική μουσικοθεατρική παράσταση «Ο Πουλτσινέλα και το γελαστό δάσος», που διανύει δεύτερο χρόνο επιτυχίας.
Τα «Χριστουγεννιάσματα και Καλαντίσματα» είναι μία παράσταση με πλήθος μουσικών οργάνων που παίζονται από τον 10μελή θίασο (γκάιντα, τσαμπούνα, κιθάρα, ακορντεόν, φλάουτο, φλογέρες, κλαρινέτο, ξυλόφωνα, μεγαλόφωνα, νταούλι, κρουστά, κλπ.) σε ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του ηθοποιού, σκηνοθέτη και μουσικοπαιδαγωγού Θωμά Κινδύνη.

XRISTOYGENNIASMATA KAI KALANTISMATA

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
  • Σκηνοθεσία: Θωμάς Κινδύνης
  • Μουσική: Ματίνα Τσιγκούνη
  • Κουστούμια- σκηνικά: Άννα Σεβαστή Τζίμα

ΠΑΙΖΟΥΝ: Λευτέρης Ματζιούκας, Αθανασια Νικολακοπούλου, Νάνσυ Κλαμπάτσα, Κλεονίκη Καραχάλιου, Τάσος Νταβάκος, Πάν Καπερνέκα, Ερμόλαος Κατζουρίδης, Βαγγέλης Ρήγας, Αννα-Σαβαστή Τζίμα, Ελενα Ορφανίδου, Ευγενία Παπαδάκη

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πληροφορίες
«Χριστουγεννιάσματα και Καλαντίσματα»
για τέσσερις μόνο παραστάσεις

Καλλιτεχνικός Οργανισμός
ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα
210 3464903 & 210 3464002
www.morfesekfrasis.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου: 20.00
Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου: 20.00
Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου: 20.00
Δευτέρα 2 Ιανουαρίου: 20.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Γενική είσοδος: 12 ευρώ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 65 λεπτά
Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις: 210 3464903 , 210 3464002, 6945422859