«Μουσικό Ταξίδι στην Ανατολή»

Στον Πολυχώρο Πολιτισμού «διέλευσις» την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου η δεξιοτεχνία και ευαισθησία στο σάζι και τη φωνή του Τζιχάν Τούρκογλου συναντά την ηχητική πολυχρωμία των κρουστών του Σόλη Μπαρκί και μας οδηγούν σε ένα μυστηριακό ταξίδι στα μυστικά της τουρκικής παραδοσιακής και έντεχνης μουσικής, μέσα από τραγούδια, οργανικές συνθέσεις και αυτοσχεδιασμούς.
Οι δύο μουσικοί, συνθέτουν ένα μαγικό τοπίο, γεμάτο ηχοχρώματα, εντάσεις, απαλές στιγμές και ηχητικές εκπλήξεις, που βλέπει βαθιά στην καρδιά της ίδιας της μουσικής.
  • Τζιχάν Τούρκογλου: σάζι, φωνή
  • Σόλης Μπαρκί: Frame drums, udu, kajon, berimbaw, bells, water drums, shakers, spring drum, singing bowl, kalimba κ.ά.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
«Μουσικό Ταξίδι στην Ανατολή»
Πολυχώρος Πολιτισμού "διέλευσις"
Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη, 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739 / E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / URL: www.dieleusis.grwww.dieleusis.gr
Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011, 21:00

Είσοδος: 12 ευρώ
Διάρκεια: 60 λεπτά