Myrό Gallery: Νέα σειρά έργων του Ζωγράφου Γεωργίου Π. Καβούνη

 Myrό Gallery Myrό Gallery

Η Myrό Gallery παρουσιάζει στον χώρο "Κόγχη" τη νέα σειρά έργων του ζωγράφου Γεωργίου Παναγιώτη Καβούνη και σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης του που θα λάβουν χώρα τη Πέμπτη 1η Νοεμβρίου στις 20.00. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν και δύο παλαιότερα έργα του ανερχόμενου νέου αθηναίου ζωγράφου, καθώς αυτή είναι η πρώτη ολοκληρωμένη παρουσίαση του έργου του στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η δουλειά του Γ. Π. Καβούνη αποτελείται διακρίνεται για τα εξαιρετικά σχέδια με μολύβι και λάδια με πινελιές φανταστικού ρεαλισμού που περιλαμβάνει, και έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Γεώργιος Παναγιώτης Καβούνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Το 2001 εισήχθη στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, όπου και φοίτησε με καθηγητή τον Χρόνη Μπότσογλου. Αποφοίτησε το 2007 με «άριστα». Το 2005 φοίτησε για έξι μήνες στο Τμήμα Καλών Τεχνών του πανεπιστημίου της Βαλένθιας. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στην Ισπανία, ενώ η πρώτη του ατομική έγινε στην Αίθουσα Τέχνης K-art (Αθήνα) το 2011. Έργα του έχουν διακριθεί σε εικαστικούς διαγωνισμούς (Belle Arte Lamia '07, Κοινωφελές ίδρυμα Κων. Ανδρέου '11). Η Myrό Gallery παρουσίασε πρώτη έργα του στην Θεσσαλονίκη -στην ομαδική έκθεση "Ο άνθρωπος στις πόλεις" τον Δεκέμβριο του 2011.

Amorous

 Σχετικά με την Myrό Gallery

Η γκαλερί Myrό έχει στόχο να δώσει βήμα σε κάθε καλλιτεχνική δραστηριότητα, να ενθαρρύνει την ελεύθερη δημιουργία, αλλά και να πλαισιώσει τον πυρήνα των δραστηριοτήτων της με πολλές διαφορετικές μορφές και είδη Τέχνης. Ως εκ τούτου, στο πλαίσιο της λειτουργίας του χώρου ενθαρρύνεται η ζύμωση και ευνοείται η δημιουργία. Η γκαλερί δίνει ιδιαίτερη σημασία στον αλληλοσεβασμό και το πνεύμα συνεργασίας, και στοχεύει μέσω της πρωτοποριακής προσέγγισης του να δράσει καταλυτικά στην ανάπτυξη και διαμόρφωση της ελληνική καλλιτεχνικής ταυτότητας της Θεσσαλονίκης. Τη γκαλερί Myrό έχει ιδρύσει ο Σταύρος Μυρωνίδης, ιδρυτής & ιδιοκτήτης του Antiques House, και διευθύνει ο Πάρης Καπράλος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε www.myro.gr.

Ετικέτες