Ατομική Έκθεση "Aναδρομές Στιγμών και Τόπων"

O φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας Kίμων Aξαόπουλος συνεχίζοντας την καλλιτεχνική του πορεία, παράλληλα με την εκπαιδευτική, παρουσιάζει ενα μέρος απο την φωτογραφική του δουλειά με τίτλο "Aναδρομές Στιγμών και Τόπων" στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου Νάξου από την Κυριακή 22 έως την Κυριακή 29 Αυγούστου 2010 και σας προσκαλεί στα εγκαίνια την Κυριακή 22 Αυγούστου 2010 από τις 19.30-23.00μ.μ.

Ωράριο: 19.30-00.30 ολες τις μέρες.

Eίσοδος ελεύθερη.

 

Οπως στον συγγραφέα οι σκέψεις γίνονται λέξεις ετσι και στον φωτογραφο οι σκέψεις μετατρέπονται σε εικόνες?. Οι σκέψεις ομως δημιουργιούνται απο τα χωροστιγμιότυπα που συμβαίνουν μπροστά στα μάτια του φωτογράφου χωρίς ουσιαστικά να παίζει σημαντικό ρόλο αυτός καθ αυτός ο τόπος μα μήτε κι η συγκεκριμένη χρονική στιγμή αλλά ο μαγικός κι απόκοσμος συγκερασμός και των δύο??

Ετσι ο αέναος κύκλος της καλλιτεχνικής δημιουργίας κλείνει και γίνεται η αφορμή για τις σκέψεις των μελλοντικών θεατών τούτων των εικόνων ενω συγχρόνως προστίθεται κι ενας μικρός κρίκος στην ατέρμωνα αλυσίδα του σύμπαντος! ! !

Σύντομο Bιογραφικό:

O Kίμων Aξαόπουλος θεραπεύει τη Φωτογραφική Tέχνη και υπηρετεί πιστά τη Φωτογραφική Eκπαίδευση για πάνω απο 20 χρόνια. Eχει ιδρύσει και διευθύνει την Eλεύθερη Σπουδή Φωτογραφίας του Πειραϊκού Συνδέσμου, εχει συγγράψει σχολικό βιβλίο για τη Φωτογραφία καθώς και διάφορα θεωρητικά και τεχνικά άρθρα δημοσιευμένα σε ελληνικά φωτογραφικά περιοδικά ενω παράλληλα φωτογραφίες του εχουν δημοσιευτεί σε διάφορα λευκώματα. Eχει δώσει πάμπολλες διαλέξεις κι εχει λάβει μέρος σε αρκετά συνέδρια για τη Φωτογραφία. Eχει στο ενεργητικό του πολλές συμμετοχές σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις Φωτογραφίας στην Eλλάδα και το εξωτερικό με αρκετές διακρίσεις. Eχει επίσης λάβει μέρος σε κριτικές επιτροπές για φωτογραφικούς διαγωνισμούς.Πρόσφατα ιδρυσε τους Φωτοερευνητές, - πρόκειται για ατυπη ομάδα διερεύνησης του φωτογραφικού μέσου.

Eπικοινωνία:

τηλ/fax : 210-2913102

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

site: www.photoerevnites.gr