«Το Χώμα Λερώνει»

Αφίσα, Το Χώμα Λερώνει Αφίσα, Το Χώμα Λερώνει

Το Politheatro παρουσιάζει για δύο μόνο παραστάσεις το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013, στις 9,15'μμ το Θέατρο act της Πάτρας με το έργο του Τηλέμαχου Τσαρδάκα, «Το Χώμα Λερώνει».

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση "Το Φιλί Ανάποδα" που παίχτηκε στα Ιωάννινα την περυσινή σαιζόν, ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας και οι ηθοποιοί του θεάτρου act της Πάτρας επανέρχονται με νέα παράσταση.
Πρόκειται για το έργο "Το χώμα λερώνει" σε κείμενα και σκηνοθεσία του Τηλέμαχου Τσαρδάκα, σκηνογραφία-ενδυματολογία της Μαρίας Βασιλάκη, μουσική σύνθεση του Χρήστου Σωτηρόπουλου και φωτισμούς της Sue Lavina. Τους περίπου 15 ρόλους του έργου ενσαρκώνουν οι ηθοποιοί: Κατερίνα Τασσύ, Γιώργος Μάρκου, Ηρακλής Τζαβέλλας, Μαρία Καλλιαμβάκου, Παλαιολόγος Χαλίδας, Δημήτρης Τζαβάρας.

Η παράσταση παίχτηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στο θέατρο act της Πάτρας από τον Οκτώβρη έως τις αρχές Δεκέμβρη και έτυχε θερμής υποδοχής από κριτικούς και κοινό καθώς την παρακολούθησαν πάνω από 1500 θεατές.
Η υπόθεση του έργου: Μία κοπέλα, η Ανθή, περνά τη νύχτα στο σταθμό του τρένου σκεπτόμενη την αυτοκτονία.
Έχει ραντεβού με το θάνατο. Ένα ραντεβού που ζήτησε η ίδια και θα την φέρει αντιμέτωπη με την φαντασίωση της ιδανικής ζωής. Τι σκέφτεται ο αυτόχειρας πριν αυτοκτονήσει; Έχει χιούμορ ο θάνατος; Πόσο ιδανική είναι μια ζωή χωρίς προβλήματα; Τι κάνει ο Μπετόβεν στην Ιαπωνία; Οι άντρες έχουν καρδιά; Παράγει η Ελλάδα καλαμάκια; Γιατί δε χορεύεις; Μπορείς να ονειρεύεσαι μπροστά στα παιδιά;Κι αυτό το σημάδι στα χείλη σου, τι είναι;
Διάρκεια: 90'

 

Πληροφορίες

«Το Χώμα Λερώνει»
του Τηλέμαχου Τσαρδάκα

Η παραστάσεις θα δωθούν την Παρασκευή 17και Σάββατο 18 Φεβρουρίου
ώρα 9.15΄μμ στην αίθουσα 2 του ΠΟΛΥΘΕΑΜΑΤΟΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ
ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ 3, Τ.Κ. 454 44 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τηλέφωνα: 2651003492- 6955416236
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ γενική είσοδος
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλ. 2651003492 – 6955416236

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παιχνίδια φόβου «Σεμινάριο Βλακείας» »