Ο Καραγκιόζης και ο Μινώταυρος

Στο Θέατρο ELIART, κάθε Κυριακή, το θέατρο Σκιών του Στάθη Λαγκάδα, παρουσιάζει μια νέα παράσταση. Οι αυθεντικές φιγούρες του ξυπόλυτου φίλου μας και της παρέας του, κρατούν συντροφιά στα παιδιά, με έργα του παλαιότερου αλλά και νεώτερου ρεπερτορίου, καθώς και με διασκευές του Στάθη Λαγκάδα, παραμυθιών απο διάφορες περιοχές της Ελλάδας.



Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011, η παράσταση έχει τίτλο «Ο Καραγκιόζης και ο Μινώταυρος». Το μυθικό τέρας ο Μινώταυρος κάνει την εμφάνισή του απροσδόκητα στην πόλη, φοβερίζοντας τον κόσμο. Ο Πασάς δίνει γερή αμοιβή για την εξόντωσή του. Ποιός θα κατορθώσει άραγε να το εξολοθρεύσει?? Η συνέχεια επι του μπερντέ, στο Θέατρο ELIART.

 

Πληροφορίες
Ο Καραγκιόζης και ο Μινώταυρος

ELIART
Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός,
Τηλ. 210 3477677 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web address: http://www.eliarttheater.gr

Ημερομηνία / ώρα: Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 στις 12.00π.μ.
Εισιτήριο: 5euro
Διάρκεια: 1 ώρα ( με διάλειμμα 10 λεπτών)
To Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

Κλήρωση Σάββατο 5/2, 12.00