Ο Καραγκιόζης Δάσκαλος

Στο Θέατρο ELIART, κάθε Κυριακή, το θέατρο Σκιών του Στάθη Λαγκάδα, παρουσιάζει μια νέα παράσταση. Οι αυθεντικές φιγούρες του ξυπόλυτου φίλου μας και της παρέας του, κρατούν συντροφιά στα παιδιά, με έργα του παλαιότερου αλλά και νεώτερου ρεπερτορίου, καθώς και με διασκευές του Στάθη Λαγκάδα, παραμυθιών απο διάφορες περιοχές της Ελλάδας.




Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011, η παράσταση έχει τίτλο «Ο Καραγκιόζης Δάσκαλος». Ο Καραγκιόζης αναλαμβάνει την θέση του δασκάλου, σ?ένα κρυφό σχολειό, κάτω απο την μύτη των Τούρκων, μέχρι που κάποια στιγμή γίνεται αντιληπτός και συλλαμβάνεται. Τι θα σκαρφιστεί άραγε αυτή την φορά ο Καραγκιόζης για να ξεφύγει απο τα χέρια των Τούρκων? Η συνέχεια επι του μπερντέ, στο Θέατρο ELIART.

Πληροφορίες
Ο Καραγκιόζης Δάσκαλος


ELIART
Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός,
Τηλ. 210 3477677 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web address: http://www.eliarttheater.gr

Ημερομηνία / ώρα: Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 στις 12.00π.μ.
Εισιτήριο: 5euro
Διάρκεια: 1 ώρα ( με διάλειμμα 10 λεπτών)
To Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

Κλήρωση Παρασκευή 28/1, 15.00