Σεμινάριο χορού Bollywood

Τρίωρο εντατικό σεμινάριο χορού Bollywood παραδίδει ο ινδός χορευτής-χορογράφος και δάσκαλος χορού Dilara στο "Artistic Studio Oriental Expression" την Κυριακή 18/10.

Τι είναι οι χοροί Bollywood;
Οι χοροί "Bollywood" είναι μοντέρνοι ινδικοί χοροί οι οποίοι συνδιάζουν παραδοσιακές ινδικές κινήσεις με μοντέρνες χορευτικές. Οι χοροί έχουν τη ρίζα τους στην παραδοσιακή ινδική κουλτούρα και στον ινδικό κινηματογράφο, ο οποίος είναι πολυ πλούσιος σε μουσική και χορό.

Ποιός είναι ο Dilara;
Γεννήθηκε στο Νέο Δελχί το 1981. Από το σχολείο ακόμα άρχισε να συμμετέχει σε χορευτικές παραστάσεις, φεστιβάλ, events και διαγωνισμούς. Το 2001 μετακόμισε στην Πούνα όπου ξεκίνησε σπουδές MBA. Έχει λάβει μέρος σε πολλές χορευτικές παραστάσεις Bollywood και Bhangra στο Κέντρο Διαλογισμού του Osho στην Πούνα (OIMR), όπου και διδάσκει από το 2005. Παράλληλα παραδίδει μαθήματα και διοργανώνει σεμινάρια χορού σε όλο τον κόσμο. Το 2006-7 δίδαξε στην Αυστρία και την Κίνα. Το 2008-09 διοργάνωσε δύο πολύ μεγάλες παραστάσεις με το όνομα Bollywood Extravaganza, με συμμετοχή 120 ατόμων από 45 διαφορετικές χώρες.

Το μάθημα χορών Bollywood.
Τα μαθήματα απευθύνονται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, που αγαπούν την ινδική κουλτούρα και το Bollywood. Eίναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε οι μαθητές να μπορούν να καταλάβουν τις δυναμικές καθώς και τις απαλές κινήσεις και να μπορούν να ακολουθήσουν ανάλογα το ρυθμό. Δίνεται έμφαση στη δημιουργικότητα και στο να μπορέσει κάποιος να φτιάξει αργότερα δική του χορογραφία.

Πληροφορίες σεμιναρίου:
Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, ώρες 17:00-20:00μ.μ.
Artistic Studio Oriental Expression
Βουλιαγμένης 272Α (4ος όροφος)
δίπλα στο Μετρό Άγιος Δημήτριος (έξοδος Βουλιαγμένης)
τηλ. 2109735888 και κιν. 6992553320
Κόστος σεμιναρίου : 40ευρώ


Ειδική προσφορά -10% για τα μέλη του art magazine! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση με θέμα "Ενδιαφέρομαι για το σεμινάριο".