Σεμινάριο «Τα μυστικά ενός επιτυχημένου chef & pastry chef»

«Τα μυστικά ενός επιτυχημένου chef & pastry chef» «Τα μυστικά ενός επιτυχημένου chef & pastry chef»

Τουριστικά Επαγγέλματα. Σεμινάριο για «Τα μυστικά ενός επιτυχημένου chef & pastry chef» την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6:00μ.μ. στο Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης.

Δέκα (10) Τομείς Σπουδών και εξήντα οκτώ (68) Ειδικότητες, δύο (2) χρόνια (4 εξάμηνα) φοίτηση και Κρατικό Δίπλωμα δίνουν το εισιτήριο για τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος. Οικονομία & Διοίκηση, Πληροφορική, ΜΜΕ & Επικοινωνία, Art & Design, Υγεία, Μόδα & Ομορφιά, Παιδαγωγικά, Τουριστικά Επαγγέλματα, Sound & Music, Cinema & TV. Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. παρέχει Ποιότητα στην Εκπαίδευση, Κορυφαίες Συνεργασίες και Επαγγελματική Αποκατάσταση.
Ο Τουρισμός στον σύγχρονο αναπτυγμένο κόσμο απαιτεί απόλυτα εξειδικευμένο και υψηλά καταρτισμένο προσωπικό. Το I.IEK D.O.M.I. είναι πάντα στην πρώτη γραμμή προετοιμασίας των σπουδαστών που επέλεξαν κάποια από τις ειδικότητες των Τουριστικών Επαγγελμάτων ως αντικείμενο των σπουδών τους.
Ο Βασίλης Καρούμπας, διακεκριμένος σεφ και αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, αναλαμβάνει τη Διεύθυνση του Τομέα Τουριστικών Επαγγελμάτων του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. . Είναι έτοιμος να μοιραστεί τις γνώσεις και την εμπειρία του με τους νέους σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. ώστε να διαπρέψουν ως chef & pastry chef.
Αν θες και εσύ να πάρεις μια γεύση από τα συναρπαστικά που θα ακολουθήσουν την χρονιά που ξεκινά, έλα στο εξειδικευμένο Σεμινάριο «Τα μυστικά ενός επιτυχημένου chef & pastry chef»! Ο Βασίλης Καρούμπας και αξιόλογοι chef, μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας και συνεργάτες γνωστών ξενοδοχείων και μεγάλων επιχειρήσεων, θα βρίσκονται Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014, στο Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. μαζί με όλους εσάς που θέλετε να κάνετε μια λαμπρή καριέρα στην πιο "hot" βιομηχανία του Πλανήτη μας σ΄ αυτήν του Τουρισμού
Εισηγητής: Βασίλης Καρούμπας

Η αντίστροφη μέτρηση για την καριέρα σου άρχισε! Αν θες κι εσύ να γνωρίσεις το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ που σου ταιριάζει και να ξεκινήσεις μια λαμπρή ΚΑΡΙΕΡΑ, έλα όλο τον Σεπτέμβριο στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. στο κέντρο της Αθήνας. Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. σού προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα! ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια, Ημερίδες, Εκθέσεις, Μουσική, Workshops, Παράλληλες Δράσεις.

Πληροφορίες
Σεμινάριο «Τα μυστικά ενός πετυχημένου chef & pastry chef»

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 | 6:00μ.μ.
Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. | Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης
Δωρεάν Συμμετοχή

Διεκδίκησε το μέλλον σου στο Ι.ΙΕΚ D.O.M.I.!
Δείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα των Δωρεάν Σεμιναρίων και των Παράλληλων Δράσεων του D.O.M.I. /*festival*/ http://www.domi-iek.gr/domi-festival-september-program

Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. - Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν εδώ!
Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1 | Τηλ. 210 3838160 | www.domi-iek.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | facebook.com/domi.iek