Σεμινάριο Jazz & Musical Theater

Για 8η χρονιά, ο βραβευμένος με Tony χορογράφος Chet Walker μαζί με τον συνεργάτη του στη διδασκαλία φωνητικής Ric Ryder, οδηγεί τους λάτρεις του χορού στα βήματα των μεγαλύτερων μιούζικαλ του Broadway. Εκμεταλλευτείτε τη σπάνια ευκαιρία που σας προσφέρει η ADaM Productions να γίνετε οι ίδιοι πρωταγωνιστές σε μερικά από τα αγαπημένα σας μιούζικαλ: Chicago, Sweet, Charity, Cabaret, All that Jazz, Shall we Dance, Beauty and the Beast, Lion King ...


 

Σεμινάριο Jazz & Musical Theater
(περιλαμβάνει μαθήματα χορού και τραγουδιού)
από τον Chet Walker και τον Ric Ryder

musical-seminar

Tα φετινά σεμινάρια χορού του καταξιωμένου χορογράφου και σκηνοθέτη Chet Walker, επικεντρώνονται σε χορογραφίες εμπνευσμένες από τα μεγάλα μιούζικαλ του Broadway και έχουν στόχο να βοηθήσουν τους επαγγελματίες καλλιτέχνες να τελειοποιήσουν τις ικανότητές τους στην ιδιαίτερα απαιτητική τεχνική του μουσικού θεάτρου. Όσοι πάρουν μέρος στο Broadway in Athens, θα έχουν την ευκαιρία να διδαχτούν από τον Chet Walker ολοκληρωμένα κομμάτια από τα γνωστότερα μιούζικαλ μεγάλων δημιουργών, όπως οι Bob Fosse και Jerome Robbins, με αναλυτική διδασκαλία της χορογραφίας και εξειδικευμένη πρακτική άσκηση στο τραγούδι και τη φωνητική, ενώ ο Ric Ryder θα διδάξει κομμάτια από τα μιούζικαλ Beauty and the Beast, Lion King, Spring Awakening, Hairspray, Sweeney Todd, Promises Promises και Jesus Christ Superstar. Τα μαθήματα έχουν στόχο να καλλιεργήσουν στους χορευτές συνδυαστικές ικανότητες χορού, φωνητικής και υποκριτικής, στοιχεία απαραίτητα για οποιονδήποτε σκοπεύει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το είδος του μουσικού θεάτρου.

Η ΑDaM Productions συνεχίζει για 8η χρονιά τη συνεργασία της με το Jacob's Pillow, δίνοντας με το Broadway in Athens την ευκαιρία σε χορευτές, τραγουδιστές και ηθοποιούς να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Jazz & Musical Theater με σεμινάρια που θα περιλαμβάνουν χορό και τραγούδι. Μετά το τέλος των σεμιναρίων και κατόπιν ακρόασης, ένας/μία χορευτής/τρια θα κερδίσει μία υποτροφία, η οποία θα καλύπτει όλα τα έξοδα μετάβασης, διαμονής και διδάκτρων για να παρακολουθήσει τα καλοκαιρινά μαθήματα Jazz-Musical Theater στο Jacob's Pillow στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ. Μέχρι σήμερα περίπου 1000 χορευτές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια των Chet Walker και Milton Myers, ενώ 30 από αυτούς πήραν υποτροφίες και είχαν τη μοναδική εμπειρία να γίνουν πρεσβευτές μιας ανεπανάληπτης καλλιτεχνικής εμπειρίας και γνώσης.Ο

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ!!

Πρόγραμμα σεμιναρίων: 15 - 25 Ιουνίου 2009

Δευτέρα 15/06, Tρίτη 16/06, Τετάρτη 17/06, Πέμπτη 18/06,

Παρασκευή 19/06, Σάββατο 20/06, Δευτέρα 22/06, Τρίτη 23/06,

Τετάρτη 24/06, Πέμπτη 25/06

 

ΠΡΩΙΝΟ ΓΚΡΟΥΠ

10:00 π.μ. - 11:30 π.μ.: Χορός/ Χορογραφία με τον Chet Walker

11:30 π.μ. - 1:30 μ.μ.: Φωνητική με τον Ric Ryder

1:30 μ.μ. - 3:30 μ.μ.: Φωνητική και Χορός με τον Chet Walker

AΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΓΚΡΟΥΠ

4:00 μ.μ. - 6:00 μ.μ: Φωνητική με τον Ric Ryder

6:00 μ.μ. - 7:30 μ.μ. Xoρός/ Χορογραφία με τον Chet Walker

7:30 μ.μ. - 9:30 μ.μ. Φωνητική και Χορός με τον Chet Walker

? Ακροάσεις για Υποτροφία: 26 Ιουνίου 2009

? Aνοιχτή παράσταση- παρουσίαση για το κοινό στη σκηνή του Θεάτρου Badminton: 27 Ιουνίου 2009
Σημείωση: Η συμμετοχή στην παρουσίαση και στις ακροάσεις δεν είναι υποχρεωτική

ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 550 ευρώ για το πρωινό ή απογευματινό γκρουπ μαθημάτων (συμεπριλαμβανομένου του ΦΠΑ)
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
ADaM Productions, γραφεία Θεάτρου Badminton - Ολυμπιακά Ακίνητα,
Άλσος Στρατού, Πάρκο Γουδή
Τηλ.: 211 10 100 50, Fax: 211 10 100 55, www.badmintontheater.gr

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
Αίθουσα Χορού Θεάτρου Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα, Άλσος Στρατού, Πάρκο Γουδή (στάση ΜΕΤΡΟ ΚΑΤΕΧΑΚΗ)

Το φετινό σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες χορευτές, ηθοποιούς και τραγουδιστές που τους ενδιαφέρει το μουσικό θέατρο ή σε δασκάλους και απόφοιτους αντίστοιχων σχολών που ενδιαφέρονται να κάνουν καριέρα σε αυτό το είδος θεάτρου.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου, οι σπουδαστές θα παρουσιάσουν σε μια παράσταση ανοιχτή για το κοινό στη σκηνή του Θεάτρου Badminton, τις ολοκληρωμένες χορογραφίες και τα τραγούδια από τα μιούζικαλ που θα έχουν διδαχθεί.