One-Off Session: Ο Δεσμός με το παιδί @metamatic:taf

Σεμινάριο Ψυχολογίας Σεμινάριο Ψυχολογίας

Το metamatic:taf στο πλαίσιο της έκθεσης Lullaby Monsters on the Road, φιλοξενεί στις 24 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 12.00 με ελεύθερη είσοδο, ένα εισαγωγικό σεμινάριο ψυχολογίας με τίτλο «Κατανοώντας τη σημασία του δεσμού στη σχέση με τα παιδιά».

Το σεμινάριο παραδίδει η Σοφία Τσουμάκη και απευθύνεται σε νέους και μελλοντικούς γονείς που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια σχέση αγάπης και αλληλοσεβασμού με το παιδί τους, έξω από τα παραδοσιακά πρότυπα, αλλά και σε όλους όσους επιθυμούν να αναπτύξουν το δεσμό με τον εαυτό τους.

Σχετικά με τη Σοφία Τσουμάκη

Είναι Συστημική Σύμβουλος Οικογένειας, δασκάλα Ολιστικής Γιόγκα και απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης σπουδάσει Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει εκπαιδευτεί στο ολιστικό σύστημα της Satyananda Yoga, καθώς και στη Γιογκική Φιλοσοφία (μονοετής ακαδημαϊκός εκπαιδευτικός κύκλος του Παν/μίου Μπιχάρ Ινδίας), ενώ έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια για τη Διαχείριση του στρες, των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης, της κατάθλιψης και της οστεοπόρωσης μέσω της Γιόγκα. Διδάσκει Γιόγκα από το 2000, ατομικά και ομαδικά.

Περισσότερες πληροφορίες

  • Υπεύθυνες Εκθεσιακού χώρου: Ιφιγένεια Παπαμικρουλέα & Γιαλένα Κλειδαρά
  • Δευτέρα με Σάββατο 12.00-21.00, Κυριακή 12.00-19.00
  • Οδός Νορμανού 5, ΤΚ. 10555 Μοναστηράκι - Αθήνα
  • Τηλέφωνο: 2103238757