O Howard Fine στο Public Συντάγματος!

Ο διάσημος καθηγητής υποκριτικής του Hollywood Howard Fine στο Public Συντάγματος την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ο καθηγητής του Brad Pitt, της Salma Hayek, του Gerard Butler και άλλων παγκοσμίου φήμης ηθοποιών σε μια συζήτηση για την τέχνη της υποκριτικής!

Συντονίζουν ο Σάκης Ρουβάς και ο Δημήτρης Δανίκας

Στις 11 Νοεμβρίου στο Public Συντάγματος!

Ο Howard Fine, o διάσημος καθηγητής υποκριτικής που έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του Hollywood έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στα Public σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην τέχνη της υποκριτικής. Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, και ώρα 21.00 ολοκληρώνει τις εργασίες του 2ου Public Digital Festival, του μεγαλύτερου φεστιβάλ ψηφιακών ταινιών στην Ελλάδα. Τη συζήτηση θα συντονίσουν ο Σάκης Ρουβάς και o Δημήτρης Δανίκας, πρόεδρος και καλλιτεχνικός Διευθυντής της κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ αντίστοιχα.

Ο διάσημος δάσκαλος, θα βρεθεί στο Public Συντάγματος, για να συζητήσει αναφορικά με την υποκριτική, τον κινηματογράφο και το θέατρο. Ο εκπαιδευτής πολύ γνωστών εκπροσώπων της βιομηχανίας του θεάματος, θα συμμετάσχει σε μια απολαυστική και άκρως αποκαλυπτική συζήτηση, και θα μυήσει το κοινό στα μυστικά της τέχνης.

O Howard Fine έχει ιδρύσει το Howard Fine Acting Studio, σχολή υποκριτικής με μεγάλη φήμη στην Αμερική, ενώ στο ρόστερ των καλλιτεχνών με τους οποίους έχει συνεργαστεί είναι οι Brad Pitt, Lindsey Lohan, Jennifer Connelly, Amanda Bynes, Justin Timberlake, Gerard Butler, Brooke Shields, Jon Bon Jovi και άλλοι πολλοί, οι οποίοι είδαν την καριέρα τους να απογειώνεται.

Το Public Digital Festival ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, με περισσότερες από 350 ομάδες να έχουν δηλώσει συμμετοχή, απελευθερώνοντας τη δημιουργικότητά τους και στέλνοντας ευρηματικά videos.

Το Public περιμένει όλους τους φίλους του θεάτρου και του κινηματογράφου στο Public, για να γνωρίσουν από κοντά το Howard Fine, και να παρακολουθήσουν την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτησή του με τον Σάκη Ρουβά και το Δημήτρη Δανίκα.

Είσοδος Ελεύθερη

Απαραίτητη κράτηση θέσης στο: 2108181583 (καθημερινές 09.00-17.00) ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.