Vanila Swing

Vanila Swing Vanila Swing

Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 παρουσίαζει στη μικρή σκηνή live stage @ the bar τους Vanila Swing την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00 στη Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο.

Οι Vanila Swing ανανεωμένοι και ακόμη πιο δυνατοί, επιστρέφουν και υπόσχονται ένα άκρως χορευτικό live με πολύ κέφι και όρεξη. Κινούνται στο χώρο του Swing και του Rock n Roll με αναφορές στο χθες και το σήμερα!

Οι Vanila Swing δημιουργήθηκαν το 2011 στην Αθήνα, ύστερα από αρκετές αλλαγές στα μέλη τους και πολλές μουσικές αναζητήσεις, κατέληξαν στην σημερινή τους σύσταση και μουσική κατεύθυνση. Αυτό που κάποιος θ'ακούσει απ τους Vanila Swing είναι μια μίξη από rock n roll, rockabilly του '50 και swing του '40, εμπλουτισμένα από τον σημερινό ήχο διατηρώντας ταυτόχρονα την vintage αισθητική. Διασκευάζουν με το δικό τους ιδιαίτερο ύφος από Beyonce μέχρι Motorhead, από Moby μέχρι Robbie Williams και White Stripes.
Τι σχέση μπορεί να έχει ο Elvis, ο Chuck Berry και ή Wanda Jackson με τους παραπάνω; Θα το μάθετε στο live των Vanila Swing.

Oι Vanila swing είναι : ΛΗΔΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ - ΦΩΝΗ • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ - ΚΙΘΑΡΑ • ΑΝΤΡΕ ΝΙΚΑΚΗΣ - ΜΠΑΣΟ • TONY STONE - TYMΠΑΝΑ.
http://www.facebook.com/vanilaswing

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων για την Epoca Productions: Αντώνη Κοκολάκης
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
VANILA SWING
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Live Stage @ The Bar
η μικρή σκηνή του Φεστιβάλ Αμαρουσίου στο διαμορφωμένο χώρο του μπαρ.
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ 5 €

Εισιτήρια προπωλούνται:
www.viva.gr και στο τηλ. 11876
Στα Public, MediaMarkt, Reload Stores, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, BP, EKO, My Market, Metro Cash & Carry
Στο Vivashop στο The Mall Athens
Στο ΤΡΑΜάκι, (σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
Στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9
Στην Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2016
Διοργάνωση: Epoca Productions
Πάρνηθος 57-59, 11146 Αθήνα
τηλ: 210.8611212
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.festivalmaroussi.gr
http://facebook.com/festivalmaroussi
http://twitter.com/festivalmaroussi