"Τι να θυμηθώ"

Χρήστος Γεωργαλής Χρήστος Γεωργαλής

Το νοσταλγικό μουσικό ταξίδι "Τι να θυμηθώ" επαναλαμβάνεται για τους λάτρεις του ελληνικού έντεχνου τραγουδιού στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express του Τρένου στο Ρουφ για δύο ακόμα Σάββατα στις 9 και 16 Μαΐου 2015.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία στη φωνή, την παρουσία και την ενορχήστρωση, ο Χρήστος Γεωργαλής μαζί με 3 ταλαντούχους μουσικούς, τον Άλκη Ευαγγελάτο στο πιάνο, τη Μαρί Χασάπη στο μπάσο και τη Ντορίν Λασκαρίδου στην κλασική κιθάρα και το μαντολίνο, μας ταξιδεύουν σε μελωδίες του ελληνικού έντεχνου και λαϊκού ρεπερτορίου.
Από τη Μοσχολιού του Κραουνάκη και του Ζαμπέτα στην Αρβανιτάκη του Παπαδημητρίου και του Ξυδάκη, με ενδιάμεσους σταθμούς τη γενιά νεότερων τραγουδιστών και τραγουδοποιών καθώς και τις λαϊκές μελωδίες των Τσιτσάνη, Τούντα και Βασιλειάδη, ταξιδεύουμε σε ένα ξεχωριστό live, που πρώτη φορά φιλοξενεί το Μουσικό Βαγόνι Orient Express.

Ο Χρήστος Γεωργαλής γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη έχοντας καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη και την ανατολική Θράκη. Αμέσως μετά το σχολείο ξεκινάει την εκπαίδευσή του στο τραγούδι έχοντας ως πρώτη του δασκάλα τη Χαρά Κεφαλά και παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα ιστορίας της τέχνης και της μουσικής στο Αμερικάνικο Κολλέγιο με καθηγήτρια τη Δανάη Καρά ανάμεσα σε άλλους. Το 2001 περνάει στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης-Κάρολου Κουν αποφοιτώντας με άριστα το 2004. Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες μουσικοθεατρικές παραστάσεις καθώς και σε έργα πρόζας ως ηθοποιός, όπως και σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ ως τραγουδιστής αποκλειστικά ελληνικού έντεχνου και λαϊκού ρεπερτορίου. Οι συνεργασίες του περιλαμβάνουν πολλούς σκηνοθέτες, μουσικούς και τραγουδιστές, όπως οι Λ.Λαζόπουλος, Σ.Φασουλής, Π.Ζούλιας, Κ.Δαμάτης, Μαρινέλλα, Δ.Μαραγκόπουλος, Θ.Οικονόμου, Θ.Καραμουρατίδης κ.α. Με το Τρένο στο Ρουφ συνεργάστηκε κατά την περίοδο 2007-08 στην παράσταση "Πεντανόστιμη" της Λένας Διβάνη σε σκηνοθεσία της Τατιάνας Λύγαρη.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
"Τι να θυμηθώ"
Μουσική παράσταση
για δυο τελευταίες βραδιές

Σάββατο 9 & 16 Μαΐου 2015 στις 21.30
Γενική Είσοδος: 10€
Μπύρα 3,5 € / Ποτό 5,5 € / φαγητό από € 4,5

Ηλεκτρονική Προπώληση:
http://www.viva.gr/tickets/music/treno-rouf-orient-express/ti-na-thimitho-xristos-georgalis/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ-ΘΕΑΤΡΟ «το Τρένο στο Ρουφ»
Τηλ. 210 5298922 / 6937 604988
καθημερινά εκτός Δευτέρας 10.00–14.00 & 18.00–22.00
Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως
10' με τα πόδια από το ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός
FREE WI-FI / ΔΩΡΕΑΝ PARKING
www.totrenostorouf.gr
www.facebook.com/ToTrenoStoRoufRailwayCarriageTheater
https://twitter.com/ToTrenoStoRouf

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Broken Fingers "Story of a dream" »