Live Βασίλης Γισδάκης - Σάκης Τσιλίκης

Βασίλης Γισδάκης - Σάκης Τσιλίκης Βασίλης Γισδάκης - Σάκης Τσιλίκης

Ο Βασίλης Γισδάκης και ο συνθέτης Σάκης Τσιλίκης θα παρουσιάσουν ένα live με τραγούδια από την συνεργασία τους και από τις προσωπικές τους μουσικές διαδρομές. Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 στις 22:00 στον Πολυχώρο Πολιτισμού «διέλευσις». Φυσικά δεν θα λείψουν οι αναφορές στον κοινό αγαπημένο τους συνθέτη Μάνο Χατζιδάκι αλλά και άλλων Ελλήνων συνθετών.

Ακόμα θα παρουσιαστούν τραγούδια από τις νέες τους δισκογραφικές παραγωγές που θα κυκλοφορήσουν σύντομα, του Β. Γισδάκη σε μουσική του συνθέτη Δαμιανού Πάντα και στίχους των Α. Παπακωνσταντινίδη, Βασιλική Β. & Δ. Πάντα, και του Σάκη Τσιλίκη σε μουσική δική του και στίχους του Σταμάτη Μεσημέρη. Φίλοι και συνοδοιπόροι θα συμμετέχουν με τις δικές τους μουσικές εκπλήξεις.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
LIVE
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΣΔΑΚΗΣ - ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΛΙΚΗΣ

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 22:00

Είσοδος: 10€ | φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών 7€
Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr
*Ο χώρος κλιματίζεται
**Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.