"Μουσικό σαλόνι με έργα για βιολί & πιάνο"

Luminita Anca Macavei Luminita Anca Macavei

Στο "μουσικό σαλόνι" του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου 2014 στον πολυχώρο πολιτισμού διέλευσις, δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, η Luminita Anca Macavei στο βιολί και ο Σπύρος Σουλαδάκης στο πιάνο θα παρουσιάσουν έργα για βιολί και πιάνο, που αποτελούν δείγματα γραφής και εξέλιξης του είδους από τo μπαρόκ έως τα τέλη του 19ου αιώνα.

Η μουσική για βιολί και πιάνο είναι από τα πιο αγαπημένα είδη μουσικής δωματίου από την εποχή του μπαρόκ έως τις μέρες μας. Τόσο σαν συναυλιακή μουσική, όσο και σαν μουσική των "σαλονιών", επιτρέπει το άκουσμα έργων μεγάλης κλίμακας άλλοτε εντυπωσιακά, άλλοτε εορταστικά και άλλοτε βαθιά συναισθηματικά.

 

Συντελεστές:

  • Luminita Anca Macavei: βιολί
  • Σπύρος Σουλαδάκης: πιάνο


Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
Μουσική δωματίου
"Μουσικό σαλόνι με έργα για βιολί & πιάνο"
Luminita Anca Macavei - Σπύρος Σουλαδάκης

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014, ώρα 21:00
Είσοδος: 10€ | φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών 7€

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr
Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.
*Ο χώρος κλιματίζεται
**Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.

Έκθεση εικόνων

Σπύρος Σουλαδάκης