Τέτη Κασιώνη Quartet ''Σ' ένα Κομμάτι Ουρανού"

Τέτη Κασιώνη Quartet Τέτη Κασιώνη Quartet

''Σ' ένα Κομμάτι Ουρανού", Τέτη Κασιώνη Quartet, μια μουσική βραδιά το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014 στις 22:00 στον Πολυχώρο Πολιτισμού «διέλευσις».

Η Τέτη Κασιώνη, την οποία έχουμε γνωρίσει μέσω της διαδρομής της σε μουσικές του κόσμου, πλαισιώνεται για πρώτη φορά από τους εξαιρετικούς μουσικούς, Μάρκο Κώτσια στο πιάνο, Νίκο Παπαναστασίου στο ακορντεόν, Βασίλη Ραψανιώτη στο βιολί και Γιώργο Ταμιωλάκη στο τσέλο.

Ένα κομμάτι ουρανού αρκεί για να διαφύγουν με άνεμο τη μουσική τους και με προορισμό λιμάνια και μουσικές του κόσμου. Ερωτικές καντάδες των Επτανήσων τους μεταφέρουν στη Δύση και σε σπαραχτικά fado, στις συνοικίες του Παρισιού και στη θρυλική Edith και στο λιμάνι του Άμστερνταμ του Brel. Το φως του φεγγαριού τους οδηγεί στο Μεξικό της Chavela Vargas αλλά και στην Αργεντινή του Astor Piazzola. Πάντα όμως με νοσταλγία επιστρέφουν στα δικά τους γνώριμα λιμάνια, σε αγαπημένα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, του Θάνου Μικρούτσικου, του Διονύση Σαββόπουλου και άλλων μεγάλων Ελλήνων δημιουργών αλλά και σε δικά τους τραγούδια.

Συντελεστές:

  • Τέτη Κασιώνη: τραγούδι
  • Μάρκος Κώτσιας: πιάνο
  • Νίκος Παπαναστασίου: ακορντεόν
  • Βασίλης Ραψανιώτης: βιολί
  • Γιώργος Ταμιωλάκης: τσέλο

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης,
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες
Μουσική βραδιά
''Σ' ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΥΡΑΝΟΥ"
ΤΕΤΗ ΚΑΣΙΩΝΗ QUARTET

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014, ώρα 22:00
Είσοδος: 10€ | φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών 7€

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr

Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.
*Ο χώρος κλιματίζεται
*Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 4o Greece Tango Day Ray Collins' Hot-Club »