Μουσικό Αφιέρωμα "Almodovar project" @ Πολυχώρο Χυτήριο

Αφιερωματικό μουσικό ταξίδι στις ταινίες του Almodovar με γενικό τίτλο "Almodovar Project"θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Μαΐου & Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 και ώρα 9.30 μ.μ. στον Πολυχώρο Χυτήριο.

 

Τα τραγούδια που τόσο αγαπήθηκαν μέσα από τις ταινίες του ανατρεπτικού σκηνοθέτη Pedro Almodovar, παρουσιάζονται σε ένα αφιερωματικό μουσικό ταξίδι που ξεκινά από το 1980 με την ταινία "Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón" ("Η Πέπη, η Λούση, η Μπομ και τ' άλλα Κορίτσια") και φτάνει μέχρι την τελευταία του ταινία "Los amantes pasajeros" ("Δεν κρατιέμαι").

Πληγωμένες κόρες, απατημένες σύζυγοι, προδομένες μητέρες, μεγάλοι έρωτες, ανεκπλήρωτοι πόθοι, επίδοξοι καλλιτέχνες και πολλές ακόμη ιδιαίτερες προσωπικότητες ξαναζωντανεύουν μέσα από τα τραγούδια και τα video art του "Almodovar Project".

almodovar project

Διακρίσεις και ιδιαίτερες στιγμές του σκηνοθέτη, αποσπάσματα από ταινίες και γυρίσματα, αξέχαστες χορογραφίες, αγαπημένοι πρωταγωνιστές σε συγκινητικές και αστείες σκηνές, συνοδεύουν το μουσικό αυτό αφιέρωμα που θα σας ταξιδέψει στα μονοπάτια του Almodovar. Το μοναδικό ύφος του σκηνοθέτη αποτυπώνεται στην σκηνογραφία και στο βεστιάριο των καλλιτεχνών.

Τραγούδι: Odalis Palma, Sergio Ponte
Μουσική: Γιάννης Αρζιμάνογλου, Demian Gomez
Video Art: Άννα Τιαγκουνίδου Gomez

Ώρα Έναρξης: 9.30 μ.μ.
Είσοδος: 5€