Dub Inc - Rude Boy Story @ Floral

Dub Inc Dub Inc

Οι Dub Inc εμφανίζονται ζωντανά στην Αθήνα ενώ η ιστορία της διάσημης κολεκτίβας παρουσιάζεται στην μεγάλη οθόνη! Στις 12 Φεβρουαρίου 2014 α' προβολή στο Floral.

Οι Dub Inc, η κορυφαία ευρωπαϊκή μπάντα της world reggae μουσικής σκηνής έρχεται ξανά στην Ελλάδα το 2014 και κάνει στάση το Φεβρουάριο στην Αθήνα για ένα μοναδικο live στο Gagarin 205 στις 21 του μήνα.

Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που τους είδαμε ζωντανά και μας έλειψαν! Οι Γάλλοι DUB INC, για πολλούς το πιο επιτυχημένο reggae συγκρότημα στον κόσμο αυτή τη στιγμή, θα εμφανιστεί στην χώρα μας στο πλαίσιο της μεγάλης παγκόσμιας περιοδείας τους 'Paradise' Tour 2014 με αφορμή την κυκλοφορία πριν λίγους μήνες του ομώνυμου άλμπουμ τους. Ετοιμαστείτε για μία μοναδική συναυλιακή εμπειρία από την πιο εκρηκτική live μπάντα στην καλύτερη στιγμή της καριέρας της, με πολλές δόσεις reggae, dub, hip-hop και ethnic.

Μέσα στο 2013 προστέθηκε στην πλούσια παραγωγή της κολεκτίβας των Dub Inc ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ, το 'Rude Boy Story' του Kamir Meridja. Μέσα από το φιλμ αυτό έρχονται στο φως πολλά άγνωστα στοιχεία αυτής της πραγματικά ξεχωριστής περίπτωσης μουσικού συγκροτήματος που από την αρχή της πορείας του διατήρησε την πλήρη αυτονομία του σε όλα τα επίπεδα: από την παραγωγή των δίσκων τους, την σχέση τους με τα Μέσα ενημέρωσης και τον τρόπο που λειτουργούν σαν παρέα ακόμα και σήμερα που πλέον θεωρούνται από πολλούς η πιο πετυχημένη reggae μπάντα στον κόσμο.

Το πολύ ενδιαφέρον 'Rude Boy Story' θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι πολυάριθμοι φίλοι των Dub Inc και στη χώρα μας σε ειδική προβολή που θα γίνει στην Αθήνα, στο Floral, στις 12 Φεβρουαρίου, στις 9.30μμ.

Το ντοκιμαντέρ θα προλογίσει ο συντάκτης του avopolis.gr και παραγωγός του ΡΣ «Στο Κόκκινο 105,5 FM», Στυλιανός Τζιρίτας. Kατά την διάρκεια της προβολής θα μπορούν όσοι βρεθούν στο Floral να προμηθευτουν εισιτήρια για τη συναυλία στην προνομιακή τιμή των 17 ευρώ (περιορισμένος αριθμος ενώ η προπώληση θα συνεχιστει μετά την εξάντλησή τους στα 20 ευρω). Θα ακολουθήσει μετά την προβολή dj set από την Γιώτα Κοτσέτα, παραγωγό του Pepper.
Περισσότερες πληροφορίες για το Rude Boy Story:
http://rudeboystory.com/fr/presse.html

Πληροφορίες
DUB INC – RUDE BOY STORY

Floral Café
Θεμιστοκλέους 80 | 210 3800070
Ωρα έναρξης: 9:30μμ

To Rude Boy Story είναι γαλλική ταινία και οι υπότιλοι θα είναι στα αγγικά.
DUB INC + guests 'Paradise' Tour 2014

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014
Gagarin 205 - ΑΘΗΝΑ
Λιοσίων 205
www.gagarin205.gr

20:30-21:15 opening act με 2 dj: mCurtis + Cheese Royale
21:15-22:00 Los Dos O Mas
22:15-23:45 Dub Inc
23:45 after concert party με τους mCurtis + Cheese Royale με μουσικές dub / reggae / dancehall / ragga

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 20€ (μέχρι εξαντλήσεως) και 23€.

Επόμενες συναυλίες
Σάββατο 22 Φεβρουαρίου| Block 33 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ |26ης Οκτωβρίου 33
www.block33.gr
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου | Cine Studio – ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Λεωφ. Ικάρου και Ηροδότου
www.texnopolis.net
Διοργάνωση: Balsam Productions & Αθύρ

Ετικέτες
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μουσικές... αργά στο Τρένο Dub Inc - "Paradise" Tour 2014 »