Ανάδρασις

Μουσικό σχήμα Ανάδρασις Μουσικό σχήμα Ανάδρασις

Το μουσικό σχήμα Ανάδρασις παρουσιάζει στον πολυχώρο πολιτισμού «διέλευσις» μια παράσταση την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014 στις 22:00, με τραγούδια, κυρίως από την έντεχνη και ροκ μουσική σκηνή, την παραδοσιακή μουσική σκηνή της Κρήτης και της Μικράς Ασίας, καθώς και κάποιες διασκευές με παραδοσιακό ύφος.

Μια συναυλία που θα σας ταξιδέψει στις Θάλασσες των Ουρανών.

Συντελεστές:

  • Ηφαιστίων Βαξεβανέρης: φωνή, κιθάρα
  • Γιώργος Μυλωνάς: βιολί
  • Χρήστος Μιχαλακούρης: κιθάρα

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης,
Hλεκτρονική Διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πληροφορίες
ΑΝΑΔΡΑΣΙΣ
Μουσικό live

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014, 22:00

Είσοδος: 10€ | φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών 7€

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr

Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά στο 210 8613739.

*Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.