Midnight Notes

Midnight Notes Midnight Notes

Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» φιλοξενεί τους Midnight Notes, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 στις 22:00, σε μια ακουστική βραδιά, χωρίς ντραμς, με ξένα και ελληνικά κομμάτια, διασκευές, αλλά και δικά τους. Έτσι, θα έχουμε την ευκαιρία να τους ακούσουμε σε κομμάτια λιγότερο "συναυλιακά" αλλά περισσότερο εκφραστικά και σπάνια για live εκτελέσεις.

Οι Midnight Notes είναι ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε το 2011. Η μουσική που παίζουν είναι, ως επί το πλείστον, ξενόγλωσσο ροκ και τα κομμάτια τους είναι και αυτά σε αγγλικό στίχο. Παίζουν διασκευές κλασσικού rock και blues, καθώς και σύγχρονα rock hits και κάποια punk κομμάτια. Τα δικά τους κομμάτια είναι όλα αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους, όπως και οι επιρροές τους, αλλά ανήκουν στην ευρύτερη οικογένεια της ροκ μουσικής.

Οι Midnight Notes είναι:

  • Αντώνης Κουνδουράκης: Τραγούδι, κιθάρα
  • Βίκτωρας Κουνδουράκης: Τραγούδι
  • Δημήτρης Νιόρας: Πλήκτρα, κιθάρα
  • Παύλος Ιωαννίδης: Μπάσο

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πληροφορίες
MIDNIGHT NOTES
Μουσική

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014, ώρα 22:00
Είσοδος: 10€ | φοιτητές, άνεργοι του ΟΑΕΔ και άτομα άνω των 65 ετών 7€

Πολυχώρος Πολιτισμού «διέλευσις»
Λέσβου 15 & Πόρου Κυψέλη 112 56, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 86 13 739 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.dieleusis.gr

*Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με σκοπό την προώθηση των Τεχνών, του Ανθρωπισμού και του Εθελοντισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Τραγούδια - Παραμύθια» Kadebostany »