M K Acoustic & Quartet Λεωνίδας Σαραντόπουλος @ Αρχιτεκτονική

Η Μουσική Σκηνή Αρχιτεκτονική υποδέχεται τους M K ACOUSTIC QUARTET και τον Leonida Sarantopoulo για μια ξεχωριστή παράσταση την Τρίτη 5 Νοεμβρίου, στις βραδιές Jazz που καθιερώνονται κάθε Τρίτη στη σκηνή της Αρχιτεκτονικής, με την συμμετοχή των κυριότερων εκπροσώπων της Jazz.

M K ACOUSTIC QUARTET - Το εν λόγω κουαρτέτο ερμηνεύει πρωτότυπες συνθέσεις των μελών του σχήματος αλλά και συνθέσεις από το ευρύτερο ρεπερτόριο της Τζαζ.

Οι πρωτότυπες συνθέσεις είναι εμπνευσμένες από τον ήχο της σύγχρονης ευρωπαϊκής Τζαζ σε συνδυασμό με μουσικές από τον Μεσογειακό και τον Βαλκανικό χώρο. Στόχος μέσα από το πάντρεμα του σύγχρονου αυτοσχεδιασμού με στοιχεία των εγχώριων και γειτονικών μουσικών παραδόσεων, είναι η παραγωγή ενός αυτούσιου και πρωτότυπου μουσικού αποτελέσματος, που διεκδικεί να αφήσει το δικό του ίχνος στον δρόμο της σύγχρονης αυτοσχεδιαστικής μουσικής σκηνής.

Παίζουν οι μουσικοί:
Μιχάλης Καταχανάς, βιόλα. Θοδωρής Κότσιφας, κιθάρα. Ντίνος Μάνος, Κοντραμπάσο. Βασίλης Ποδαράς, τύμπανα
Ο φλαουτίστας Λεωνίδας Σαραντόπουλος σπούδασε στο τμήμα jazz του Ιονίου Πανεπιστήμιου. Εκεί γνωρίστηκε με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας. Οι πέντε μουσικοί εμπλέκονται ενεργά στην jazz σκηνή των Αθηνών συμμετέχοντας σε σχήματα καταξιωμένων μουσικών. Το καλοκαίρι του 2013 εμφανίστηκαν στο 5th Tinos jazz festival. Παίζουν πρωτότυπες συνθέσεις από το ''Black Mamba'' (2012) και καινούργιες.

1

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Live
Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013
Ελασιδών 6, Γκάζι
(Από Πειραιώς 106 - Στάση Μετρό: Κεραμικός)
http://www.arhitektonikilive.gr
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-9014428, 210-3420842, 6978185871
Είσοδος: 10,00 € (με κρασί ή μπύρα)
Ώρα έναρξης: 22:00
Ώρα προσέλευσης: 21:00

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Serata con VioTrio Jazz Trio Live @ Concerto Cafe »