Έλενα-Ινέζ Βενιέρη - Κρυφτό με τον Έρωτα

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013 στις 21.00, η 'Ελενα-Ινέζ Βενιέρη θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Ηalf Νote Jazz Club, ερμηνεύοντας Ελληνικά και ξένα τραγούδια με την κιθάρα της σε μια βραδιά αφιερωμένη στον έρωτα με τίτλο: "ΚΡΥΦΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ".

Ένα σαγηνευτικό μουσικό ταξίδι με οδηγό τον έρωτα, από την Ελλάδα στην Ιταλία και την Γαλλία ως την Ισπανία και την λατινική Αμερική.

Η 'Ελενα-Ινέζ Βενιέρη, είναι μια ξεχωριστή περίπτωση πολύπλευρου καλλιτέχνη. Με σπουδές, ορθοφωνίας και φωνητικής ως τραγουδίστρια, δεξιοτέχνης στο πιάνο την κιθάρα, ντέφι και τουμπελέκι, με έφεση στη σύνθεση αλλά παράλληλα και ταλέντο στα εικαστικά στην τέχνη του κολάζ με 40 εκθέσεις από το 2007 ως σήμερα.

Υπηρετεί τον χώρο του τραγουδιού εδώ και 20 χρόνια επαγγελματικά με ένα πολύ πλούσιο ρεπερτόριο, σε 6 γλώσσες, ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά και βραζιλιάνικα!

eleni-venieri

Μαζί της: ο πιανίστας Μάνος Αθανασιάδης όπου θα τραγουδήσει και 2 τζαζ κομμάτια και η ηθοποιός Μικαέλα Ζούστη όπου επιμελείται την παρουσίαση και πρόζα όλου του προγράμματος. Κείμενα 1ου μέρους από νέους συγγραφείς της Κορυφογραμμής. Κείμενα πρόζας 2ου μέρους: Μαρία Γεωργαντά.

Θα ακουστούν πανέμορφα κείμενα, πεζά και ποιήματα από 5 νέους ταλαντούχους συγγραφείς της "Κορυφογραμμής" Special Guests οι χορευτές, Εφη Αναστοπούλου και Κώστας Κατράνης σε μια απίστευτη χορευτική ρούμπα....

Θα είναι μια μαγευτική βραδιά που αξίζει να συμμετέχετε όλοι, γιατί ο έρωτας είναι ζωή, θετική ενέργεια και πνοή...και πάντα τον τιμούμε...

 



HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μέτς
11636, Αθήνα
Τηλ. CLUB: +30 210 9213360 (μετά τις 20.00)
Τηλεφωνικό Κέντρο (Κάθε μέρα 11.30-19.30): +30 210 9213310
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για πληροφορίες/ κρατήσεις δείτε εδώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Alejandro Díaz "Ο Κώστας Γιαννίδης και η εποχή του" »