Κατερίνα Πολέμη-Αλέξανδρος Ναθαναήλ, «O Primeiro Encontro»

Κατερίνα Πολέμη και Αλέξανδρος Ναθαναήλ Κατερίνα Πολέμη και Αλέξανδρος Ναθαναήλ

Η Κατερίνα Πολέμη αγκαλιά με την κιθάρα της, θα βρεθεί για πρώτη φορά στη σκηνή του αγαπημένου Half Note jazz club της Αθήνας, παρέα με τον Αλέξανδρο Ναθαναήλ στο πιάνο, την Κυριακή 21 Απριλίου 2013. Θα παίξουν αγαπημένα βραζιλιάνικα και jazz κομμάτια, μαζί με τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο "Spread the Music Not the Name" σε στιλ θεατρικό, gypsy swing και καινούργιες συνθέσεις του Αλέξανδρου.

 

 

Μαζί τους κάποιοι από τους πιο ξεχωριστούς μουσικούς της Ελλάδας. O Λευτέρης Ανδριώτης στην κρητική λύρα καθώς και οι Κίτσος Παρασκευάς στο κοντραμπάσο και Γιάννης Αγγελόπουλος στα ντραμς, που οι δυο τους μαζί με την Κατερίνα, απαρτίζουν το Swing-o-Brazilian Trio της.

Η Κατερίνα γεννήθηκε στο Λονδίνο από Βραζιλιάνα μητέρα και Έλληνα πατέρα. Σπούδασε μουσική στο φημισμένο Berklee College of Music στις ΗΠΑ όπου έζησε 5 χρόνια. Το 2011 ηχογράφησε τον πρώτο της δίσκο και από τότε κάνει συναυλίες σε Βοστόνη, Νέα Υόρκη, Βραζιλία και Ελλάδα. Πέρα από τα αναρίθμητα μικρά τζαζ μπαρ ανά τον κόσμο, έχει τραγουδήσει στο Carnegie Hall, στο Boston Symphony Hall, στο Hatch Shell of Boston και το Regatta Bar. Φέτος έκανε την πρώτη της συμμετοχή στο χώρο του θεάτρου γράφοντας την μουσική για την παράσταση "Ευρυδίκη" που παίζεται στο Θέατρο Πορεία, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. Τέλος, το 2013 θα γράψει τη μουσική του έργου Μικρά Αγγλία σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη και σενάριο της Ιωάννας Καρυστιάνη.

Ο Αλέξανδρος Ναθαναήλ, συνθέτης και μουσικός, με πολλές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και τζαζ μπαρ σε Ελλάδα και Πορτογαλία, μετά το ορχηστρικό cd ICONS, ηχογραφεί αυτό το διάστημα το νέο του cd με ορχηστρική μουσική και τραγούδια με πορτογαλικούς στίχους, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει και το επόμενο project με τραγούδια αγγλόφωνα μερικά από τα οποία θα παρουσιάσει στο Half Note.

 

Πληροφορίες

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΕΜΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ
«O Primeiro Encontro»
HALF NOTE JAZZ CLUB

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 21:30
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€ στο μπαρ/ τραπέζι: 10, 15€

Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς / www.halfnote.gr
Κρατήσεις: 210 9213310 ǀ viva.gr– 13855

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
WE promotion, Κηφισίας 118Α, τηλ. 210-6980044, www.wepromotion.gr

Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

Κλήρωση: Σάββατο 20/04/2013 14:00 για Κυριακή 21/04/2013