«Μαμά, θα κάνω μπάντα!»

The Burger Project The Burger Project

Μετά από τα συνεχή sold out, το «Μαμά θα κάνω μπάντα» και οι Burger Project ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή του «ΘΕΑΤΡΟΝ» του «Ελληνικού Κόσμου» για τέσσερις μόνο παραστάσεις, τις Κυριακές 27 Ιανουαρίου, 3, 10 και 17 Φεβρουαρίου στις 16:00, για να ικανοποιήσουν τη μεγάλη ζήτηση των μικρών μας φίλων!

 Λίγα λόγια για την παράσταση

Το «Μαμά, θα κάνω μπάντα» είναι μια διαδραστική, μουσική, εκπαιδευτική παράσταση για παιδιά κάθε ηλικίας. Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, οι Burger Project στήνουν μια μοναδική περφόρμανς για παιδιά, με στόχο να μπολιάσουν τους μικρούς μας φίλους με τον ιό της μουσικής, να τους μεταδώσουν τη μαγεία του ρυθμού και να τους διασκεδάσουν!

Η δημιουργική παρουσίαση των οργάνων και ο ρόλος τους σε ένα μουσικό συγκρότημα, ο αυτοσχεδιασμός, οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, τα «μυστικά» του ρυθμού στο χορό και το τραγούδι, είναι ορισμένα από τα θέματα που φέρνουν τα παιδιά κοντά στη μουσική και διεγείρουν τη φαντασία τους.

Tα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, είτε επαναλαμβάνοντας ρυθμικά και μελωδικά μοτίβα είτε τραγουδώντας όλα μαζί. Στο τέλος, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και η ζωντανή μουσική και ο χορός ξεσηκώνουν τη διάθεση μικρών και μεγάλων!

burgers with_kids

Η Μπάντα

Οι Burger Project είναι ένα από τα πλέον δραστήρια μουσικά συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής. Ξεχωρίζει για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργεια στις ζωντανές του εμφανίσεις. Με σημαντική εμπειρία στη μουσική αγωγή των παιδιών, οι Burger Project παρουσιάζουν στον «Ελληνικό Κόσμο» το «Μαμά, θα κάνω μπάντα» προετοιμάζοντας τους μουσικούς του αύριο!

Μπορείτε να μαθαίνετε νέα τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους ή να κάνετε like στο www.facebook.com/theburgerproject

 

 Πληροφορίες σχετικά με την παράσταση
«ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» Πειραιώς 254, Ταύρος
Ημέρες παράστασης: Κυριακές 27 Ιανουαρίου, 3, 10 και 17 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 16:00
Διάρκεια: 80 λεπτά
Ηλικία: από 2 έως 102!
Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ παιδιά – 5 ευρώ ενήλικοι
Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής: τηλ. 212 254 0000
Για περισσότερες πληροφορίες: κα Λήδα Καρανικολού, Υπεύθυνη Επικοινωνίας «Ελληνικού Κόσμου», τηλ. 212 254 0444


Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης

 

Έκθεση εικόνων


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οι Breathless στο Rover Bar! Christofis Group feat. Dominique di Piazza »