Μελωδίες και ποίηση σε απρόβλεπτες ερμηνείες

Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση, με την τραγουδοποιό Μάρθα Μεναχέμ, τη Μυρτώ Ναούμ και το Μιχάλη Κωτσόγιαννη.
Τραγούδια, μελωδίες και ακούσματα, που αγαπήσαμε και αγαπάμε, όπως τα γνωρίσαμε στις πρώτες τους εκτελέσεις ή όπως τα «πειράζει» το μουσικό σχήμα «Απρόβλεπτοι», που αποτελείται από τους: Νεοκλή Νεοφυτίδη (πλήκτρα), Νίκο Χριστόπουλο (τύμπανα), Tigran Sargsyan (πνευστά) και Κώστα Γιώτη (μπάσο).

Θα ακουστούν και συνθέσεις από τη «Μικρή Ελεγεία» την πρόσφατη δισκογραφική δουλειά της Μάρθας Μεναχέμ, σε στίχους – ποίηση: Κ.Π. Καβάφη, Ναπολέοντα Λαπαθιώτη, Κώστα Τριπολίτη καθώς και καινούργιες συνθέσεις της, σε στίχους Λίνας Δημοπούλου και Ηλία Κατσούλη.

naoum

Η συνεργασία της Μάρθας Μεναχέμ με τη Μυρτώ Ναούμ, μια καινούργια φωνή με ιδιαίτερα ηχοχρώματα και σπάνιες δυνατότητες, που μας τη σύστησε η Ελένη Βιτάλη στο «Κύτταρο» το 2010 και τον νέο ταλαντούχο ερμηνευτή Μιχάλη Κωτσόγιαννη, «υπόσχεται» να μας εκπλήξει ευχάριστα και να κάνει μια καινούργια μουσική πρόταση, με «ιδιαίτερο» άκουσμα.

Πληροφορίες
Μελωδίες και ποίηση σε απρόβλεπτες ερμηνείες
ΜΑΡΘΑ ΜΕΝΑΧΕΜ @ HALF NOTE JAZZ CLUB
Μαζί της η Μυρτώ Ναούμ και ο Μιχάλης Κωτσόγιαννης

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος: 10 ευρώ (Δεν περιλαμβάνει ποτό / ποτό από 3€)

Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς / www.halfnote.gr
Κρατήσεις: 210 9213310 ǀ viva.gr– 13855

Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

ΚΛΗΡΩΣΗ: Τρίτη 25/9 στις 13.30 π.μ. για Τετάρτη 26/9

Ετικέτες
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Με φόντο την Κρήτη και όχι μόνο... Empty Frame @ Half Note »