«Πρόβα όπερας»

Το Trio Lirico την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζει στη σκηνή του Half Note Jazz Club την «Πρόβα όπερας», έργο σε δύο πράξεις του Neville Jason Fahy.
Το Trio Lirico αποτελούν η σοπράνο Έλλη Αναστασοπούλου, ο βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης και ο Neville Jason Fahy στο πιάνο.

Θα ερμηνεύσουν άριες και ντουέτα από τις όπερες: Traviata και Trovatore του G.Verdi, Herodiade του J.Massenet, Gianni Schicchi και Tosca του G.Puccini.

Παραγωγή: TRIO LIRICO

bio
Το Trio Lirico συστάθηκε τον Ιανουάριο του 2011 από τον πιανίστα Neville Jason Fahy, την σοπράνο Έλλη Αναστασοπούλου και τον βαρύτονο Νικόλαο Καραγκιαούρη. Σκοπός του σχήματος είναι η εξερεύνηση και η ενασχόληση με διάφορα είδη ποιοτικής μουσικής, όπως όπερα, οπερέτα, Ναπολιτάνικη κανσονέτα, ρώσικη ρομάντζα, musicals, ελληνικά και ξένα τραγούδια.

trio

Το Trio Lirico έχει έντονη παρουσία με πολλές θεματικές παραγωγές όπως: "Ιταλική και Γαλλική όπερα του 19ου Αιώνα " Ιδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, "Ο έρωτας στα χρόνια της οπερέττας" Θέατρο του Ειλισσού-Φεστιβάλ Κύθνου, "L' amore appassionato - L' amore leggiero" Αττικό ωδείο-θέατρο Λιθογραφείο Πατρών, "Youkali" Θέατρο του Ειλισσού, "Παλιά Αθήνα" σύλλογος Ιμβρίων) - Ρεσιτάλ: Πολιτιστικό κέντρο Κηφισιάς, Πολύφωνο Κηφισιάς - Φιλανθρωπικά και φιλοζωικά γκαλά (S.G.Lycabetus-campion school)- Εγκαίνια εικαστικών και καλλιτεχνικών δρώμενων.

Πληροφορίες
Πρόβα όπερας
TRIO LIRICO @ HALF NOTE JAZZ CLUB

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος: 10 ευρώ (Δεν περιλαμβάνει ποτό / ποτό από 3€)

Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς / www.halfnote.gr
Κρατήσεις: 210 9213310 ǀ viva.gr– 13855
Το Art magazine, ως χορηγός επικοινωνίας, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες - μέλη του να παρακολουθήσουν την παράσταση κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή συντάσσοντας ένα σχόλιο στην παρούσα ανακοίνωση.

ΚΛΗΡΩΣΗ: Τετάρτη 19/9 στις 13.00