«Μαντολίνου...Απόηχος»

Ένα οδοιπορικό στη τέχνη του μαντολίνου από την Αναγέννηση ως σήμερα, θα παρουσιάσει το Σύνολο Νυκτών Εγχόρδων Αθηνών, στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Απριλίου, στην αίθουσα συναυλιών του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός. Έργα των J.S. Bach, W.A. Mozart, A. Vivaldi, T. Albinoni, J. Brahms κ.ά. μας ταξιδεύουν από το μπαρόκ ως το σήμερα, σε ένα πρόγραμμα που κυριαρχεί το ιδιαίτερο ηχόχρωμα του μαντολίνου...
Το Σύνολο Νυκτών Εγχόρδων Αθηνών, που δημιουργήθηκε το 1994 κι έχει πραγματοποιήσει πλήθος συναυλιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει στόχο να αναδείξει το μαντολίνο ως σολιστικό όργανο αλλά και το σύνολο νυκτών οργάνων ως ανεξάρτητη ορχήστρα με ιδιαίτερο ρεπερτόριο και ηχόχρωμα.

noname

Το Σύνολο αποτελούν οι Γιάννης Ρίζος, Λάμπης Μητσιάκης, Ανδρέας Παργινός, Ντορίν Λασκαρίδου, Δημήτρης Ρίζος, Ντόρα Τσιλίκα, Σουρβίνος Μιχάλης (μαντολίνα) - Τάσος Αποστόλου, Αριάδνη Χάγερ (μάντολες) - Σταύρος Παργινός, βιολοντσέλο - Κώστας Μπουρόπουλος, κιθάρα - Ευγένιος Μπρατούσκα, κοντραμπάσσο.
Πληροφορίες
«Μαντολίνου...Απόηχος»
Σύνολο Νυκτών Εγχόρδων Αθηνών
Σάββατο 21 Απριλίου, ώρα 20:30

Τιμές εισιτηρίων: 5 (νεανικό), 10 και 15 ευρώ (διακεκριμένη ζώνη)
Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός
Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα

Οργάνωση παραγωγής, προβολή & διεθνείς σχέσεις: specs 'n' arts
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.specsnarts.gr
Πληροφορίες – προπώληση εισιτηρίων: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα
Υπηρεσία εισιτηρίων ticket services : τηλ. 210 7234567
www.ticketservices.gr