Συναυλία Μαρίζας Κωχ και Λένας Πλάτωνος στο Cine Tριανόν

Ο κινηματογράφος ΤΡΙΑΝΟΝ συμπληρώνει 50 χρόνια λειτουργίας και διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή για να το γλεντήσει, αλλά και για να αναδείξει όλα εκείνα τα στοιχεία που τον καθιστούν μοναδικό. Μια συναυλία με την Μαρίζα Κωχ και Λένα Πλάτωνος στις 28 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 21.00.


Η «ηλεκτρική» Μαρίζα Κωχ με τον μοναδικό τζαζίστα Βασίλη Ρακόπουλο και η «ηλεκτρονική» Λένα Πλάτωνος με τον επί σειρά ετών συνοδοιπόρο της Γιάννη Παλαμίδα συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής και δίνουν το στίγμα τους. Δύο γυναίκες μουσικοί με ανήσυχο πνεύμα, πρωτότυπους αυτοσχεδιασμούς και δυνατές ερμηνείες μεταμορφώνουν κάθε τι γνώριμο σε μια νέα συναρπαστική εμπειρία.

«Έκανα κάποτε μία ευχή. Να κάνουμε συναυλία με την Λένα Πλάτωνος και να που έπιασε. Κάθε φορά που ακούω την μουσική της νιώθω έφηβη. Δύο γυναίκες μουσικοί στην ίδια χώρα, την ίδια εποχή, δίνουν το στίγμα τους».

Μαρίζα Κωχ

«Για τη Μαρίζα, ένα έχω να πω: είναι η πιο original χίπισσα του ελληνικού τραγουδιού που άνοιξε δρόμους με τον εξηλεκτρισμό της παράδοσης. Χαίρομαι που συναντιόμαστε επί σκηνής τόσα χρόνια μετά!»

Λένα Πλάτωνος

    28-12-2011 Πληροφορίες:

Χώρος: Cine ΤΡΙΑΝΟΝ
Κοδριγκτώνος 21 (Πατησίων 101 - ΜΕΤΡΟ Βικτώρια)
Τηλ.: 210 8215469
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Είσοδος: 12 € - Φοιτητικό: 10 €

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site www.trianon.gr
Δείτε εδώ την συνέντευξη της Μαρίζας Κωχ.