3ο Ziria Music Festival - Κορινθία 2011

Το 3ο Ziria Music Festival που διοργανώνεται την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Αυγούστου στο Αθλητικό κέντρο Ζήρειας στην ορεινή Κορινθία είναι ο καλύτερος τρόπος να κλείσουμε το καλοκαίρι!

Το φεστιβάλ αποτελεί συνέχεια του αξέχαστου "Live Rock πάρτυ στη Ζήρεια", που έγινε τον Αύγουστο του 2009 και του "2ου Ζήρεια Open Party" που έγινε τον Αύγουστο του 2010 και ήταν αφιερωμένα στη μνήμη του Ξυλοκαστρίτη μουσικού Νίκου Δόϊκα.

 

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα διήμερο με πολλές και ποικίλες μουσικές από ελληνικά συγκροτήματα και μουσικούς απ' όλη την Ελλάδα. Το τελικό line up δεν έχει κλείσει αλλά σίγουρα θ' ακούσουμε τους Σπυριδούλα με guest τον Δημήτρη Πουλικάκο, τους Βrothers in Plugs το γκρουπ που άνοιξε τη συναυλία των Βοn Jovi, τους εναλλακτικούς Space Blanket τους εκρηκτικούς Τhe Bet και πολλούς άλλους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, καθώς όλη η διοργάνωση γίνεται εθελοντικά και συμμετοχικά. Και αυτό είναι που κάνει αυτό το φεστιβάλ μοναδικό! Η παρεϊστικη ατμόσφαιρα και η διάθεση όλων όσων συμμετέχουν να προσφέρουν τον καλύτερό τους ευατό για να περάσουν όλοι καλά.

Για όσους ενδιαφέρονται ν' ανηφορήσουν στο βουνό, επισημαίνουμε ότι η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη, υπάρχει άπλετος χώρος για parking και η τοποθεσία είναι ιδανική για free camping καθώς θα υπάρχουν όλες οι υποδομές για αυτό (καντίνα, χημικές τουαλέτες κλπ). Φυσικά υπάρχουν πολλές επιλογές για διαμονή στα Τρίκαλα Κορινθίας που απέχουν μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το χώρο του φεστιβάλ.

Το πάρτυ θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής 26 Αυγούστου και θα κρατήσει μέχρι το πρωί της Κυριακής.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.ziriafestival.gr/

Δείτε video από τις προηγούμενες χρονιές εδώ!